Reklama

V Česku a neskôr aj na Slovensku bude nový mobilný operátor Šlágr Mobil, prevádzkovateľa Šlágr TV

V Česku už o pár týždňov, najneskôr do konca septembra, spustí svoje služby nový virtuálny mobilný operátor s názvom Šlágr Mobil. Prevádzkovateľom bude spoločnosť Česká Muzika, ktorá na slovenskom, ako aj českom trhu prevádzkuje televízne kanály Šlágr TV a Country no. 1.

Podobne ako hudobné televízie Šlágr TV a Country no. 1 chce byť Šlágr Mobil tiež česko-slovenský. „Šláger Mobil je koncipovaný tak, aby bol tiež československý. Zatiaľ v Českej republike bude spustený v priebehu augusta až septembra,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk František Marek zo Šlágr TV.
Pokračovanie nižšie:


Vzhľadom k tomu, že Šlágr Mobil bude virtuálny mobilný operátor, bude využívať sieť jedného z doterajších mobilných operátorov v Česku a to konkrétne T-Mobile.

Na Slovensku by mohol spustiť svoje služby Šlágr Mobil pravdepodobne ešte do konca roka. „Počítame s tým, že ak pôjde v ČR všetko podľa predpokladov, spustíme Slovensko do konca tohto roka,“ prezradil pre náš portál Marek. Bližšie informácie zatiaľ nie sú známe.

TIP: Druhý kanál Šlágru, Country no. 1 naladíme cez DVB-T už aj na Slovensku

Na našom trhu pôsobí už ako virtuálny mobilný operátor Funfón (Orange) či Tesco mobile (obchodného domu Tesco).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Na našom trhu pôsobí už ako virtuálny mobilný operátor Funfón (Fun Rádia) ale to nieje pravda,Fun radio odstupilo od tohto projektu a nadalej ho prevadzkuje sam ORANGE

Komentáre už nie sú povolené.