Reklama

Druhý kanál Šlágru, Country no. 1 naladíme cez DVB-T už aj na Slovensku

Prevádzkovateľ lokálnych DVB-T vysielačov, spoločnosť AVIS, dnes zaradil do ponuky svojich vybraných troch lokálnych vysielačov druhý kanál českej televízie Šlágr, Country no. 1.

Podľa zistení nášho portálu SatelitnáTV.sk môžu už v týchto chvíľach naladiť stanicu Country no. 1 diváci, ktorí prijímajú signál z lokálnych vysielačov Bratislava-Vlčie hrdlo (32. kanál), Galanta-Matúškovská cesta (29. kanál) a Nitra-Klokočina (54. kanál).
Pokračovanie nižšie:

Country no. 1 je hudobná televízia, ktorá ako už názov napovedá prináša country hudbu. Stanica spustila svoje vysielanie 15. apríla tohto roku, jej prevádzkovateľom je spoločnosť Česká Muzika.

Kanál mohli doteraz prijímať diváci v Českej republike v rámci celoplošného multiplexu 4, ktorý pokrýva viac ako 95% územia ČR. Do budúcnosti sa počíta s vysielaním aj prostredníctvom satelitu.

Z lokálnych vysielačov spoločnosti AVIS vysiela Country no. 1 s rozlíšením 720×576, v kompresnom formáte MPEG-2. Dátový tok kanálu dosahoval počas písania tejto správy slušných 5,9 Mbps.

Country No.1-1772014-1916 1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Radi by sme privítali túto tv spolu s tv Zoe a Noe už konečne aj na K52 dvb-t Levice. Ďakujem

  2. Country No.1 je už pridané aj v Nových Zámkoch.. Budúci týždeň pravdepodobne pribudne v Trnave.. Čo sa týka Levíc ešte sa nevie ako to bude a kedy.. Pripravuje sa stream ktorý by sa rozposielal do miest ale je dovolenkové obdobie takže musíme čakať kým to daná firma spraví (ak to bude vôbec možné), potom to bude treba otestovať nejakú dobu a potom sa bude rokovať o tom kto to bude a ako privádzať na dané miesta..

  3. Radšej keby spravili zmluvu s Óčkom… Zasa ďalšia zbytočná stanica plná reklám a teleshopingu … Avis chcel zasa zarobiť.

  4. To je naozaj teda veľký problém, ako to dostať do Levíc. Možno si nakoniec počkáme až na satelitné vysielanie, lebo toto vyzerá fakt na dlhý a možno neriešiteľný problém.

Komentáre už nie sú povolené.