Reklama

Slovak Sport.TV 2 HD oficiálne v ponuke platformy freeSAT, bohužiaľ iba pre českých zákazníkov

Slovenský športový kanál Slovak Sport.TV 2 HD pridala po niekoľkodňových testoch dnes oficiálne do svojej ponuky už aj satelitná platforma freeSAT, ktorú prevádzkuje luxemburská spoločnosť UPC DTH. Program je však dostupný, podobne ako SD verzia, iba českým zákazníkom.

Slovak Sport.TV 2 HD rozšíril ponuku HD balíčka, ktorý operátor ponúka k základnému balíčku medium navyše za 149 Kč mesačne (5 €). Pripomeňme, že SD verzia kanálu Slovak Sport.TV 2 je dostupná pre českých zákazníkov v balíčku freeSAT plus.
Pokračovanie nižšie:


Ponuka HD balíčka freeSAT HD tak obsahuje aktuálne už trinásť programov vo vysokom rozlíšení (Animal Planet HD, NatGeo HD, NatGeo Wild HD, Nova HD, Nova Sport HD, Sport2 HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, History HD, Discovery HD Showcase, Travel Channel HD, Sundance HD a Slovak Sport.TV 2 HD).

Slovak Sport.TV 2 spustil svoje vysielanie 1. augusta 2013. Vo vysielaní prináša okrem iného aj priame prenosy futbalových zápasov z populárnej Premiere League. Na Slovensku vlastní na tento program exkluzivitu spoločnosť Slovak Telekom, preto ho nemôže pre slovenských zákazníkov pridať do svojej ponuky žiadna iná platforma ako tie ktoré vlastní Telekom (Magio TV, Magio SAT či DIGI TV).

Vysielanie kanálu je dostupné zákazníkom platformy freeSAT zo satelitu Thor 6 (0,8°W), frekvencii 11 977 MHz. Jedná sa o kapacitu spoločnosti Slovak Telekom.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 977 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: áno
Provider: ST

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. karta od 02 A VLASTNY PRIJIMAč A IDE AJ NA SLOVENSKU V POHODE

  2. SKoda len ze tie CRW karty uz nedavaju Bol by urcite o ne zaujem.

Komentáre už nie sú povolené.