Reklama

Skylink a CS Link pokračujú v odpájaní kódovacieho systému Cryptoworks

Prevádzkovateľ satelitných platforiem Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group, dnes informoval o ďalšom kroku v procese ukončenia prevádzky kódovacích systémov Cryptoworks.

Dnes dochádza podľa M7 Group k ďalšiemu plánovanému odpájaniu kódovacích systémov Cryptoworks u ďalších programov z programového balíčka Digital. Toto obmedzenie je posledným krokom pred konečným vypnutím týchto systémov, ktoré je naplánované na 30. 6. 2014.
Pokračovanie nižšie:


Ako posledné v ponuke na kartách Cryptoworks zostávajú ešte televízne programy:
ČT1 (vrátane regionálnych mutácií ČT1 SM a ČT2 JM), ČT2, ČT sport, Nova, Nova Cinema, Prima, Prima COOL, TV Barrandov, STV Jednotka, STV Dvojka, Markíza, TV JOJ a JOJ Plus.

Vypínanie sa dotkne menej ako 1% zákazníkov Skylinku a CS Linku, ktorí napriek opakovaných odporúčaniam doteraz nevymenili svoju dekódovaciu kartu. Výmena starých dekódovacích kariet je stále možná u niektorých predajcov satelitnej techniky alebo prostredníctvom Zákazníckeho servisu Skylink. Nové karty sú v predaji pod obchodným názvom Výmena M7 s odporúčanou cenou 13,90 €. Ich registrácia bude možná do augusta 2014.

Dekódovacie karty CryptoWorks poznáte podľa štrnásťmiestneho sériového čísla, ktoré je umiestené na karte pod čiarovým kódom. Nové karty Irdeto majú toto číslo jedenásťmiestne.

Mohlo by vás ešte zaujímať