Reklama

DOMA sa predstaví v novom šate a s vylepšeným programom

V nedeľu 4. mája 2014 o 6:00 ráno sa televízia DOMA prezlečie do nového, absolútne súčasného, trendového grafického vizuálu, ktorý rovnako ako vylepšená programová štruktúra posunie stanicu do aktívnejšej, modernejšej a sviežejšej polohy.
Vizuál bude jednoduchý a čistý, no pritom dynamický, výrazný a moderný. Jeho základnými farbami sa stanú červená a čierna, prostredníctvom ktorých bude komunikovať atribúty charakterizujúce súčasné zameranie DOMA – celú škálu emócií, podôb medziľudských vzťahov a špičkovú kvalitu.

DOMA je naďalej televízia zameraná primárne na ženského diváka, prinášame však množstvo programov, ktoré oslovujú širšie divácke spektrum – zábavu, lifestyle, reality šou, gastronómiu, a žánrovo pestrejšiu ponuku filmov a seriálov,“ povedala Silvia Majeská, riaditeľka programových služieb skupiny Markíza.
Pokračovanie nižšie:

Od pondelka 5. mája 2014 dôjde na DOMA k drobným programovým úpravám, ktoré ešte viac rozšíria jej programovú ponuku. V pracovných dňoch v čase o 17:00 vystrieda latinsko-americké telenovely seriálový hit pre celú rodinu Ženy z rodu Gilmorovcov (Gilmore Girls). K seriálovým highlightom najbližšieho obdobia bude nepochybne patriť aj nevšedný americký krimiseriál Unforgettable o detektívke s geniálnou vizuálnou pamäťou či spin-off úspešného krimiseriálu Uzavretý prípad (The Closer) s názvom Major Crimes.

Pozadu rozhodne neostane ani filmová ponuka DOMA s atraktívnymi titulmi ako Ľadové ostrie 2: Cesta ku sláve (The Cutting Edge: Going for the Gold), Život ide ďalej (Catch and Release), Zvodca na prenájom (Heartbreaker) či Tanečná horúčka (Turn the Beat Around), ktoré si diváci budú môcť vychutnávať v nedeľnom prime-time.
Po novom tak na divákov DOMA už nebude čakať iba pohoda, ale celá škála emócií a medziľudských vzťahov – presne tak, ako je tomu aj v reálnom živote nás všetkých.

Realizačný tím nového vizuálu DOMA
Creative director: Roman Kettner
Art director/designer, animation: Jaroslav Jenča


Doma_nove_log1
Nové logo

Mohlo by vás ešte zaujímať