Reklama

Internetová videopožičovňa Topfun začne už čoskoro ponúkať dokumenty v 3D a Ultra HD

Prevádzkovateľ internetovej videopožičovne Topfun, spoločnosť Topfun Media a.s., oznámil zahájenie strategickej spolupráce s austrálskou spoločnosťou 3D Content Hub Pty. Ltd, týkajúcej sa distribúcie 3D a Ultra HD (4K) obsahu. Pripomeňme, že nový štandard Ultra HD ponúka až 8 miliónov pixelov, čo je o štyrikrát viac ako je to v prípade súčasného HDTV vysielania. Pre sledovanie vysielania je samozrejme potrebný aj televízor s podporou Ultra HD.
Pokračovanie nižšie:


Spoločnosť 3D Content Hub je popredným distribútorom 3D a 4K obsahu s celosvetovou pôsobnosťou. Topfun v súčasnej dobe už spracováva dodávky obsahu a postupne ho nasadzuje do svojej videopožičovne. Jedná sa predovšetkým o dokumentárne zábery zamerané na prírodu, krajiny, podmorský svet a mestá. Podľa Topfunu bude nasadených až 50 hodín kvalitného obsahu v 3D a 4K rozlíšení.

Sme radi, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou 3D Content Hub a veríme, že ich kvalitný 3D a 4K obsah významne obohatí našu službu a zákazníkom ponúkne ďalšie nevšedné zážitky u svojich UHD a 3D Smart TV,“ vyhlásil Obchodný riaditeľ a člen predstavenstva spoločnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.

Mohlo by vás ešte zaujímať