Reklama

freeSAT: Kanál TLC je súčasťou programového balíčka freeSAT medium

Televízny kanál TLC môžu sledovať zákazníci satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct na Slovensku a v Českej republike už aj s predplateným základným balíčkom freeSAT medium. Kanál bol doteraz oficiálne dostupný v balíčku freeSAT Plus, ktorý ponúka operátor navyše k základnému balíčku freeSAT medium za 4 € mesačne. Reálne však môžu TLC sledovať zákazníci freeSATu s predplateným balíčkom freeSAT medium už niekoľko týždňov.
Pokračovanie nižšie:

TLC je kanál zameraný hlavne na ženy. Stanica ponúka to najlepšie zo životného štýlu, reality show a zábavných programov z celého sveta. V programovej ponuke sa objavujú programy ako Nevedela som, že čakám dieťa, Ako si vybrať správne šaty či Ako sa neobliekať. K dispozícii je aj česká audio stopa.

Zákazníci s dodávaným satelitným prijímačom nájdu TLC na programovej pozícii číslo 43. Zákazníci s vlastným prijímačom ho naladia na satelite Thor 6, frekvencii 12 111 MHz.

Technické parametre pre príjem:
Družica: THOR 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 111 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 7/8
SR: 28000
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódovanie: áno
Názov: TLC
Provider: UPC Direct

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. TLC je dobrá stanica pre baby ale občas v noci tam prepnem aj ja a sú tam celkom dobré programy, nielen pre ženy. Viac som zvedavý ale na ten Blackbelt tv, pozeral som programovú struktúru na ich stránke a vyzerá to dobre. Ak nebudú filmy v jednom kuse prerušované reklamou ako napr. na AXN tak by to mohla byť dobrá stanica.

Komentáre už nie sú povolené.