Reklama

Slovak Sport.TV 2 HD už čoskoro v ponuke satelitnej platformy freeSAT. Bude však iba pre Čechov

Prevádzkovateľ športových kanálov Slovak Sport.TV sa dohodol s luxemburskou spoločnosťou UPC DTH, ktorá prevádzkuje satelitnú platformu freeSAT by UPC Direct, na šírení svojho programu Slovak Sport.TV 2 vo vysokom rozlíšení (HD). Slovak Sport.TV2 HD by sa tak mal objaviť už v najbližších dňoch v ponuke satelitného operátora, bude však dostupný iba pre zákazníkov z Českej republiky. Pre náš portál to potvrdil šéf Slovak Sport.TV Róbert Greguš. Zvyšné dva kanály Slovak Sport.TV sa zatiaľ v ponuke freeSATu neobjavia.

Pre slovenských zákazníkov satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct kanál Slovak Sport.TV 2 dostupný byť nemôže vzhľadom k tomu, že pre naše územie vlastní exkluzivitu na tento kanál Slovak Telekom, ktorý vlastní IPTV platformu Magio TV, káblovú DIGI či satelitnú Magio Sat a DIGI TV. Platforma freeSAT tak bude musieť využiť tzv. geoblokáciu a na slovenských dekódovacích kartách tento kanál blokovať.
Pokračovanie nižšie:

Slovak Sport.TV 2 spustil svoje vysielanie 1. augusta 2013. Vo vysielaní prináša okrem iného aj priame prenosy futbalových zápasov z populárnej Premiere League.

Technické parametre pre príjem programu Slovak Sport.TV 2 HD pre zákazníkov freeSATu zatiaľ nie sú známe, rovnako presný ako dátum štartu. Ako však pre portál DigiZone.cz uviedol Róbert Greguš, spoločnosti podpísali zmluvu od 1. februára. „Kedy sa objaví v ponuke, to už teraz záleží na UPC,“ uviedol Greguš pre český portál.

Napriek tomu, že u nás vďaka exkluzivite ponúka žiadaný športový kanál Slovak Sport.TV2 iba Slovak Telekom, v Českej republike sa postupne dostupnosť kanálu rozširuje. Tento týždeň ho do svojej ponuky digitálnej káblovej televízie pridala aj spoločnosť UPC, ktorá patrí medzi najväčších poskytovateľov káblovej televízie v ČR.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Co še trešece, ta budzem kukac ta jak do včul, čerez továriščov….

  2. To musel Slovak Sport dostať od TELEKOMU veľmi „tučné lóve“ v nádeji, že pretiahnu zákazníkov iných platforiem, lebo inak sa táto stupidita o výhradných právach pre slovenské územie vysvetliť nedá. Nuž, Slovensko je malý trh a Telekom robí čo môže aby získal nových zäkazníkov a dostal späť preinvestované peniaze na DIGI a presun na novú satelitnú pozíciu.

  3. No s HD verzie je len SD verzia už som začínal čechom zavidieť tak to nie je čo.

  4. ide aj na slovensku v pohode karta a vlastný prijimač. Myslim tu kartu freesat za 40 eček bez regionalizácia a mes.poplatkov

  5. U mna na zmluvu nejde. Mam aj Plus. Na predplatenke je pokial sa nemylim len iba medium. Nema to ist na kartach kde je Plus?

Komentáre už nie sú povolené.