Reklama

Vyskúšali sme: Platené programy jednoducho a rýchlo cez predplatenú kartu freeSAT

Satelitná platforma freeSAT by UPC Direct, ktorú prevádzkuje luxemburská spoločnosť UPC DTH, ponúka okrem služieb s viazanosťou, na ktoré sa primárne sústredí, na našom trhu aj predplatené dekódovacie karty na 1 alebo 4 mesiace s balíčkom freeSAT medium. Maloobchodné ceny za mesačnú kartu sa pohybujú približne od 13 € a za štvormesačnú kartu od 52 € s DPH. Zakúpiť ich je možné v ktorejkoľvek dobrej predajni so satelitnou či anténou technikou.

Predplatené dekódovacie karty freeSAT by UPC Direct sú typu ICE, karty preto fungujú ako v dekóderoch so systémom Cryptoworks, tak aj Irdeto. Pre príjem programov z ponuky freeSATu je samozrejme potrebné okrem karty a satelitného prijímača s čítačkou dekódovacích kariet Cryptoworks či Irdeto mať aj správne nastavenú satelitnú parabolu na pozícii Thor 0,8°W.
Pokračovanie nižšie:

Reálne skúsenostiFreeSat_prepaid
Vzhľadom k tomu, že na predplatených kartách nie je aktivovaný po vložení karty do prijímača režim Global free, je nutné kartu pre jej fungovanie zaregistrovať. Najjednoduchší a najrýchlejší spôsob ako kartu zaregistrovať je samozrejme prostredníctvom internetu. Pri registrácii je potrebné zadať údaje ako meno, priezvisko, telefónne číslo a emailovú adresu. Poštová adresa, ako aj adresa na ktorej sa bude karta používať sa pri registrácii nevyžaduje. Po odoslaní vyplneného registračného formulára karta začne dekódovať programy do niekoľkých minút. Moja osobná skúsenosť bola, že karta nabehla na Markíze (frekvencia 11 729 MHz) v certifikovanom module Irdeto takmer okamžite po odoslaní internetového registračného formulára (cca 5 sekúnd).

Po registrácii tak môže zákazník sledovať ponuku platformy freeSAT by UPC Direct, takmer okamžite, a to konkrétne balíček freeSAT medium od registrácii karty na predplatené obdobie (1 alebo 4 mesiace). Po vypršaní tohto obdobia sa dekódovacia karta automaticky deaktivuje.

Programová ponuka predplatených kariet freeSAT s balíčkom freeSAT medium obsahuje viac ako 70 televíznych programov rôznych žánrov. Nechýbajú však ani slovenské, české či maďarské základné programy. Kompletnú programovú ponuku balíčka freeSAT medium je možné nájsť na oficiálnych stránkach platformy freeSAT by UPC Direct (http://sk.freesattv.tv).

Výber niekoľkých programov z balíčka freeSAT medium

Dokumentárne: Spektrum, Spektrum Home, Discovery, Nat Geo, Nat Geo Wild, Animal Planet, TravelChannel, History či Fishing and Hunting
Športové: Sport 1, Sport 2, Nova Sport, Eurosport, Eurosport 2, Extreme Sport a Sport 5.
Filmové: Film+, MGM, Universal Channel, CS Film a Horor film
Detské: Disney Channel, Minimax, Megamax, JIM JAM, Nickelodeon a Duck TV
Hudobné: VH1, VH1 Classic, Óčko, Nóta TV, MTV, MTV Music, MTV Rocks, MTV Hits a MTV Dance
Základné SK a CZ: Jednotka, Dvojka, Markíza, Doma, Dajto, JOJ, Plus, TA3, ČT1, ČT2, ČT Sport, ČT 24, Nova, Prima, Prima Cool, Prima Love, Fanda, TV Barrandov, Prima Zoom, Nova Cinema a iné.
HD programy: ČT HD a m1 HD
Maďarské: RTL klub, TV2, m1, m2, SuperTV2, RTL2, Story4, Story5, Duna TV i Duna World

Predplatené dekódovacie karty freeSAT sú vhodné pre zákazníkov, ktorí si chcú vyskúšať ponuku platformy freeSAT by UPC Direct a nechcú sa hneď viazať na jeden rok. Výhodné však môžu byť aj ako jednorázové karty s platenou ponukou programov na sviatky (Vianoce, Veľká noc) či prázdniny. V prípade, že sa zákazník rozhodne využívať ponuku freeSATu môže prejsť na služby s viazanosťou za výhodnejších cenových podmienok, kde balíček freeSAT medium ponúka operátor za 9,5 € mesačne v prípade samostatnej karty (freeSAT medium karta), či 11,5 € spolu aj so satelitným prijímačom (freeSAT medium).

Technické parametre pre príjem programov z ponuky freeSAT by UPC Direct môžete nájsť na tomto odkaze.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Budem zvedavý na ten CI+ modul, ktorý práve hodili na trh v SR a v ČR. Či tam budú nejaké obmedzenia a či automatické zoradenie programov, dopľňanie, ich regionálne triedenie budú také isté ako pri dodávaných boxoch.

  2. kedy bude dostupne slovak sport1 slovak sport2 slovak sport3

  3. Mal som túto kartu, chcel som ešte, aby mi tam pustili na ukážku aspon na jeden den ostatné programy, ale že vraj sa nedá.No keď sa nedá, tak sa nedá., ich škoda.

  4. UPC by veru tiez mohla ponukat okrem viazanosti aj predplatene karty ktore by sa dali dobijat. Nieco na styl CS Linku.

Komentáre už nie sú povolené.