Reklama

Šláger ponúkne aj európsku ľudovú hudbu, začal spolupracovať s nemeckou GoldStar TV

Hudobná televízia Šláger, ktorá prináša vo svojom vysielaní česko-slovenskú ľudovú hudbu uzavrela dohodu o partnerstve s nemeckou spoločnosťou Mainstream Media AG, ktorá prevádzkuje stanice GoldStar TV, Heimatkanal a Romance TV.

Nemecká televízia Goldstar bola pre nás po dlhú dobu vzorom. Spolupráca s týmto významným televíznym kanálom v oblasti ľudovej hudby nás posúva o ďalší krok vpred. Český a slovenský divák sa bude čoskoro môcť tešiť na kvalitnú európsku ľudovú muziku vrátane spoločných programov vyrábaných s naším partnerom,“ vysvetľuje majiteľ Českej muziky a Šláger TV, Karel Peterka.
Pokračovanie nižšie:

Podľa televízie sa môžu diváci tešiť na prvý spoločný projekt už 19. decembra, kedy Šláger odvysiela v priamom prenose benefičný koncert „Jose Carreras Gala 2013“, ktorého výťažok putuje na boj proti leukémii.

Neodmietnuteľná ponuka od Mainstream Media AG a GoldStar TV, aby sa Šláger TV podieľal na tejto benefičnej šou pána Carrerasa, bola pre nás veľkým a milým prekvapením. Sme pripravení sa do tak dôležitého projektu pustiť. Je to zároveň naše prvé vysielanie v priamom prenose„, spresnil Karel Peterka.

„Jose Carreras Gala“ sa koná 19. decembra 2013 o 20:15 v Europa-Park Rust. Celú galašou prinesie Šláger s českým prekladom. Pre finančnú pomoc „Jose Carreras Gala“ bude zriadená aj špeciálna darcovská linka pre českých a slovenských divákov.

Medzi účinkujúcimi budú tento rok napr. Howard Carpendale, The Italian Tenors, Linda Hesse, Yvonne Catterfeld, voXXclub a samozrejme Jose Carreras.

Mohlo by vás ešte zaujímať