Reklama

Nová televízia SENZI získala licenciu, vysielanie spustí už v septembri

Nová televízna stanica SENZI TV, ktorej základom vysielania budú rôzne hudobné žánre a neskôr aj zábava, získala licenciu a 1. septembra 2013 spustí svoje vysielanie.

SENZI TV bude na začiatku zameraná na vysielanie hudobnej produkcie rôznych žánrov, primárne na známe „repete“ hity, dychovku, revival music, folk ale aj balkánske klasiky, trampské, či svadobné hity a podobné žánre. Pôjde tak vyslovene o oddychový kanál s obľúbenou hudbou, ktorú si budú môcť diváci zároveň aj objednať.

SENZI televízia chce byť pre diváka alternatívou na odreagovanie, získanie pozitívnej nálady, počúvanie obľúbených hitov.
Pokračovanie nižšie:

SENZI TV bude vysielať 24 hodín denne, primárnou cieľovou skupinou budú diváci 40+, ktorí hľadajú iný kontent ako im poskytujú súčasne dostupné televízie. Na svoje si tak prídu diváci, ktorým v televízii chýbajú napríklad Repete, Senzi Senzus, Drišľak, pesničky z Vlachovky a ďalšie podobné žánre.
JOJ Group plánuje novou televíziou osloviť cieľové skupiny, ktoré nedominujú pri sledovaní jej súčasných staníc JOJ, PLUS a WAU. Nová televízia bude doplnkovou stanicou, ktorá rozšíri súčasný záber spoločnosti JOJ Group o nový segment televízneho biznisu.

Skúšobné vysielanie odštartuje už 1.augusta, termín ostrého štartu vysielania je naplánovaný na 1. septembra 2013, podrobné informácie o možnostiach príjmu novej stanice, skladbe programu a tvárach televízie oznámime už čoskoro.

(TV JOJ)

Mohlo by vás ešte zaujímať