Reklama

Retro Music Television zmení logo, grafiku ako aj programovú štruktúru

Hudobný kanál Retro Music Television predstaví 1. júla 2013 svojim divákom nový grafický vizuál, logo, ako aj novú programovú štruktúru. Informovala o tom dnes samotná televízia v tlačovej správe. Okrem toho prejde stanica po troch rokoch z formátu 4:3 na širokouhlý 16:9 a to aj bez deformácie obrazu v prípade starších klipov.

Dovoliť si ho môže aj napriek dlhoročným hudobným klipom koncipovaným pre pôvodný formát obrazu vďaka unikátnej myšlienke, s ktorou prichádza ako vôbec prvá hudobná stanica na svete. Tá stavia na využitie priestoru obrazovky, ktorá vzniká rozdielom medzi dvoma formátmi, k ponuke extra informácií o práve vysielanom obsahu,“ vysvetľuje prevádzkovateľ stanice.
Pokračovanie nižšie:

Podarilo sa nám vyhnúť sa nevzhľadnému deformovaniu klipov, ku ktorému sa uchyľujú niektoré hudobné televízie, ktoré prešli na moderný formát 16:9. Veríme, že diváci, ktorí milujú hudbu rovnako tak ako my v Retro Music TV, ocenia atraktívny a v prvom rade funkčný grafický relaunch aj užitočné informácie, ktoré publikujeme nonstop,“ povedal po testovacích projekciách konateľ stanice Pavel Attel. 

V informačnom boxe diváci získajú prehľad o histórii umelca, kompletnú diskografiu, míllnikoch i zaujímavostiach z jeho kariéry, uvidia cover albumy, na ktorom aktuálne vysielaný song vyšiel, aj aktuálny playlist 5 klipov, 2 odohrané, aktuálne prehrávaný a 2 nasledujúce, čím reagujeme na diskusiu na našom webe, v ktorej sa diváci často na tieto informácie pýtajú, „dodal Attel. 

Mohlo by vás ešte zaujímať