Reklama

Skylink presúva odpojenie systému CryptoWorks u platených programoch o pár dní neskôr

Aj napriek avizovanému termínu vypnutia staršieho kódovacieho systému Cryptoworks u zvyšných programoch v satelitnej platforme Skylink sa pôvodný termín 31. 10. 2012 presúva o pár dni neskôr. Aj to bude odpájanie prebiehať postupne v dvoch krokoch. Presun termínu odpojenia je hlavne z dôvodu kontaktovania zákazníkov, ktorým bola poslaná nová karta Skylink Výmena, no ešte si ju nezaregistrovali a tým pádom neprešli na nový systém Irdeto.
Pokračovanie nižšie:


V pondelok 5.11.2012 bude od systému CryptoWorks odpojených nasledujúcich 10 programov: Filmbox, Filmbox Plus, JimJam, Private Spice, Viasat Explorer/Spice, Viasat History, Viasat Nature, Eurosport a Eurosport 2.

Ďalší pondelok, 12.11.2012, dôjde k odpojeniu všetkých ostatných programov. Po tomto dátume budú všetky platené programy Skylinku ďalej dostupné už len na kartách Irdeto a Irdeto ICE. Odpojenie platenej ponuky na kartách CryptoWorks platformy CS Link je naplánované na 30.11.2012.

Typ dekódovacej karty je možné poznať z jeho sériového čísla. Karty CryptoWorks majú sériové číslo štrnásťmiestne, zatiaľ čo karty Irdeto a Irdeto ICE majú sériové číslo jedenásťmiestne. Sériové číslo je umiestnené na karte pod čiarovým kódom.

Mohlo by vás ešte zaujímať