Reklama

Aplikácia Orange TV je dostupná už aj pre zariadenia so systémom iOS

Spoločnosť Orange Slovensko sprístupnila dnes svoju novú aplikáciu Orange TV pre smartfóny a tablety, ktoré pracujú pod systémom iOS. Samotná aplikácia je dostupná už v tejto chvíli v App Store a je upravená ako pre iPhony tak tablety iPad. Vďaka tejto aplikácii môžu tak využívať služby Orange TV aj užívatelia zariadení s operačným systémom iOS.
Pokračovanie nižšie:


Novú aplikáciu Orange TV, vytvoril Orange špeciálne k svojej novej službe Mobilná TV a slúži na sledovanie televízie a využívanie ďalších TV funkcionalít ako napríklad archív či požičovňa filmov v tabletoch a smartfónoch, a tiež ako moderný diaľkový ovládač v domácnostiach zákazníkov. Aplikácia bola doteraz k dispozícii iba pre zariadenia s operačným systémom Android.

Cez aplikáciu je možné sledovať vybrané televízne služby, ktoré má zákazník aktívne v rámci televízneho balíka TV Extra, SatTV Extra alebo aj samostatne. Živé vysielanie, 7-dňový archív pre vybraných 14 TV staníc, filmy vybrané z Filmotéky TopFun Štart alebo ďalšie tituly vo Filmotéke+ (dostupné len v mobilnom zariadení s OS Android) a ďalšie interaktívne funkcie má tak zákazník k dispozícii kdekoľvek doma aj na cestách.

Prečítajte si tiež: Orange prináša služby TV Extra, Mobilná TV a SatTV Extra – satelitnú a internetovú televíziu v jednom

Pre vstup do aplikácie sa vyžadujú prihlasovacie údaje, ktoré zákazník získa po aktivácii vybranej služby.

Mohlo by vás ešte zaujímať