Reklama

ANTIK rozbieha prvú optiku v Humennom

V Humennom spustili prvú optiku. Výstavbu optickej siete realizoval operátor ANTIK Telecom, pričom ide o historicky najväčšiu investíciu spoločnosti do výstavby optickej siete v posledných rokoch. V prvej etape výstavby začal operátor pripájať k optickým službám bytové domy na Sídlisku III. Po úplnom dokončení výstavby pokryje nová optika viac ako 7000 domácností.
Pokračovanie nižšie:


Spustili sme pripájanie bytových domov na Sídlisku III. Investícia do výstavby optickej siete v Humennom je našou najväčšou v posledných rokoch. Obyvateľom prinesie vysokorýchlostný internet, digitálnu televíziu s viac ako 190 TV programami a výhodné telefonovanie,“ vysvetľuje situáciu v Humennom Igor Kolla, generálny riaditeľ spoločnosti ANTIK Telecom. „Snažíme sa prinášať kvalitný a rýchly internet aj do miest, ktoré nie sú investične zaujímavé pre veľké spoločnosti. Vďaka novej optike bude v Humennom vysokorýchlostný internet ako vo veľkomestách,“ dodáva Kolla.

ANTIK otvorí v meste začiatkom roka 2013 aj obchodno-prezentačnú kanceláriu svojich služieb internetu, televízie aj telefonovania v OC Triáda na Námestí Slobody. Súčasťou balíka optických triple play služieb bude internet s rýchlosťou až 70 Mbit/s, digitálna televízia s viac ako 190 TV programami i digitálnymi rádiami a výhodné telefonovanie. Bližšie informácie získajú záujemcovia na non-stop tel. čísle 055/3012345 alebo na http://www.humenne.antik.sk/.

(TS ANTIK)

Mohlo by vás ešte zaujímať