Reklama

Česká TV Pětka spustila svoje promo vysielanie na satelite ASTRA 3B (23,5°E)

Nová česká celoplošná televízia TV Pětka, ktorá odštartuje svoje vysielanie dnes presne o 20:00 hod. spustila už svoje promo vysielanie prostredníctvom satelitu ASTRA 3B (23,5°E). K dispozícii tak bude od svojho štartu aj zákazníkom satelitných platforiem Skylink a CS Link. Pětka je zaradené do balíčku DIGITAL, dostupná je ako majiteľom ICE/IRDETO kariet, tak aj CryptoWorks.
Pokračovanie nižšie:


Televízia PĚTKA sa chce zameriavať hlavne na vlastnú tvorbu v štýle českej zábavy a nadviazať na dlhodobú tradíciu českých zábavných programov. Viac o novej televízii si môžete prečítať v článku: V pondelok začne vysielať nová česká televízia TV PĚTKA, naladia ju aj zákazníci Skylinku

Technické parametre pre príjem TV PĚTKA:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 895 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S

Na uvedenej frekvencii vysielal do 14.10.2012 hudobný program Retro Music TV, ktorý je od dnes dostupný zákazníkom Skylinku a CS Linku už len zo svojich nových technických parametrov (Skylink, CS Link: Retro Music Television pre všetkých v balíčku DIGITAL).


Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Na akých kartách vám to nejde? Na mojej Irdeto to ide. Skúste dať vyhľadať nanovo daný transpondér poprípade spraviť refresh karty.

  2. CSlink vraj neni zapojený. Ani Cryptoworks, ani Irdeto. Ide to iba s kartami Skylink zatiaľ.

  3. Dokonca si pamätám, že tento kanál mal byť minimálne do konca roka FTA.

  4. Zdravím. Mne Pětka nejde, pritom mám zaplatený servisný poplatok a kartu cryptoworks. Program je naladený-ukazuje epg, ale hlási že program je zakódovaný. Neporadíte? Ďakujem

  5. Omylem došlo k tomu, že nová PĚTKA zůstala po přesunu na satelitu zakódována. Dnes by měla již pracovat v režimu FTA.

  6. aký datový tok používajú? dosť to kostičkuje ,dúfam že tam pustia viac štavy 🙂

Komentáre už nie sú povolené.