Reklama

V pondelok začne vysielať nová česká televízia TV PĚTKA, naladia ju aj zákazníci Skylinku

Od 15. októbra začne vysielať v Českej republike nová celoplošná televízia s názvom TV PĚTKA. Televízia má priniesť svojim divákom pravú českú zábavu plnú pohody, emócií a známych tvárií. Stanica ponúkne vo vysielaní talk show, VIP udalosti, reality show či hobby magazíny.
Pokračovanie nižšie:


Televízia PĚTKA sa chce zameriavať hlavne na vlastnú tvorbu v štýle českej zábavy a nadviazať na dlhodobú tradíciu českých zábavných programov. „Naša programová schéma vychádza z potrieb českého diváka. Ponúkame mu zábavné programy, pri ktorých sa môže odreagovať a pobaviť, ale i dozvedieť zajímavosti nielen zo sveta šowbiznisu. Na svoje si prídu aj zástancovia typického českého humoru,“ priblížil novú televíziu jej generálny riaditeľ Marek Vítek.

Na obrazovkách televízie PĚTKA budú diváci každý týždeň pravidelne vídať známe české celebrity, ako je Iveta Bartošová, Alice Bendová, Mahulena Bočanová či Petr Vondráček. Medzi ďalšie hviezdy Pětky sa zaradí obľúbený český komik Zdeněk Izer, uznávaná kuchárka a maminka malej Christel Markéta Hrubešová alebo nekonformný režisér Jakub Kohák.

Generálnym riaditeľom TV PĚTKA je Marek Vítek, reportér a publicista, ktorý získal za svoju prácu mnohé ocenenia. V súčasnej dobe tiež stojí v čele TV Metropol. Výkonným riaditeľom televízie Pětka sa stal Pavel Attel, spoluzakladateľ prvej českej hudobnej stanice Očko. V skupine Metropol zastupuje oblasť prevádzky, obchodu a marketingu. Programový riaditeľ, Václav Kutil, má dvadsaťročnú skúsenosť v dramaturgickej, scenáristickej, redaktorskej i režisérskej činnosti. Pôsobil ako producent a stál pri zrode TV Metropol.

Ako naladiť TV PĚTKA:
TV PĚTKA odštartuje svoje vysielanie v pondelok 15. 10. 2012 o 20:00 hod. Jej vysielanie je možné naladiť v terestriálnom digitálnom vysielaní (DVB-T) v rámci ČR. Okrem toho si ju budú môcť naladiť od spustenia vysielania aj zákazníci satelitnej platformy Skylink, kde bude zaradená do programového balíčku DIGITAL.

Technické parametre pre príjem TV PĚTKA pre zákazníkov Skylinku:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 895 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S

Na uvedenej frekvencii vysiela do 14.10.2012 program Retro Music TV.

Logo TV Pětka

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Polák Čestmír – Ďakujeme za upozornenie. Chybná polarizácia bola opravená.

  1. tento kanal je (aspon zatial) free takze ju mozu sledovat nielen zakaznici skylinku a cslinku

Komentáre už nie sú povolené.