Reklama

Poľsko: Polícia zatkla muža pre podozrenie zo zdieľania kariet

V poľskom meste Janów Lubelski zatkla polícia 52-ročného muža pre podozrenie zo zdieľania (sharingu) platených televíznych kanálov. Zatknutý 52-ročný muž sa k činu priznal. Podľa predbežných zistení mohla táto činnosť trvať 3 roky a službu mohlo mesačne použiť dokonca až 200 osôb. Zamestnanci polície našli a zabezpečili: dva počítače s pevnými diskami, dva notebooky, dva televízne dekodéry, päť dekódovacích kariet, pevný disk servera slúžiaceho na nelegálne zdieľanie signálu, záznamy s prihláseniami príjemcov a potvrdeniami platieb, ako aj mnoho nosičov ako CD a DVD.
Pokračovanie nižšie:


Ako uviedli policajti, 52-ročný muž používal vyššie uvedené veci na zdieľanie televízneho signálu. Jedná sa o protiprávne ponúkanie platených služieb cez internet osobám, ktoré nie sú užívateľmi televíznych platforiem. Platia nižšie ceny v porovnaní z pedplatným užívateľskej platformy, kedy zákazníci dostali od 52-ročného muža svoje užívateľské meno a heslo pre prístup k serveru.

Mužovi teraz hrozí trest odňatia slobody až na tri roky. Prípad sa vyšetruje, trestnej zodpovednosti sa nevyhnú ani osoby, ktoré využívali túto nelegálnu činnosť.

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.