Reklama

Music Box Russia na novej frekvencii (13°E)

Na satelite Eutelsat Hot Bird 13B (13°E) sa objavil ruský interaktívny nekódovaný kanál Music Box Russia na novej frekvencii 11 565 MHz. Doteraz bol kanál dostupný na rovnakom satelite, ale na frekvencii 11 642 MHz. Spustenie vysielania kanálu Music Box Russia na novej frekvencii môže znamenať zmenu technických parametrov a v najbližšej dobe môže byť vysielanie zo starej frekvencie ukončené.

Pokračovanie nižšie:

Music Box Russia je interaktívny hudobný kanál kde si samotní televízni diváci vyberajú videoklipy, ktoré budú odvysielané, podobne ako je to aj u našej slovenskej verzii kanálu Music Box. Vo vysielaní nechýba ani sms chat či vlastné hudobné relácie ako napríklad spravodajstvo zo sveta hudby.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13B (13°E)
Frekvencia: 11 565 MHz
Polarizácia: Horizontálna
SR: 27 500
FEC: 3/4
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Provider: RRSat
Kódovanie: nie
Názov: Music Box Russia

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Škoda, že hrajú iba ruskú pop music. Takto sa to dlho pozerať nedá. Mámuška pápuška. 😀 AAA Music z 13°E je lepšia (hrá aj medzinárodnú scénu), je to môj nový objav, ktorý som pred tým zmazal. Človek musí na Eutelsate Hot Bird dôkladne selektovať, lebo tam toho je strašne veľa, je to farebná družica a sú tam aj tucty menej kvalitných staníc.

Komentáre už nie sú povolené.