Reklama

Kde všade si bude možné naladiť Dajto od spustenia vysielania?

Nová slovenská televízia Dajto spustí svoje vysielanie v pondelok 20. augusta 2012. Máte Dajto už naladené? U väčšiny operátorov je totižto v tejto chvíli možné naladiť už promo vysielanie. Ak neviete či aj váš poskytovateľ ponúkne tento nový kanál, prinášame vám zoznam satelitných ako aj IPTV či káblových operátorov, ktorí ponúknu Dajto svojim zákazníkom od spustenia vysielania.
Pokračovanie nižšie:


DVB-T – V celoplošných multiplexoch DVB-T (MUX2 a MUX3) Dajto nebude. Jedinou výnimkou môžu byť lokálne vysielače, ktoré prevádzkuje spoločnosť AVIS. Niekoľko našich čitateľov nám totižto hlásilo, že sa kanál Dajto objavil namiesto stanice TV Patriot (napr. Banská Bystrica).

Digi Slovakia – Digi v súčasnosti potvrdilo, že ponúkne Dajto vo svojej káblovej televízii. Pridanie kanálu do ponuky satelitnej platformy DIGI TV nám zatiaľ samotná spoločnosť nepotvrdila ani nevyvrátila.

Orange – Dajto v SD kvalite bude zaradené hneď za kanál Markíza a Doma na kanálovú pozíciu 5 a HD na kanálovú pozíciu 174 hneď za Markíza HD a Doma HD.

Satro – Zákazníci služby SATROdigital nájdu Dajto bez preladenia digitálnych prijímačov na pozícii 182, kde bol doteraz kanál CETV. Po znovunaladení digitálnych prijímačov sa kanál Dajto bude nachádzať na pozícii 192 pod správnym označením DAJTO. Viac informácií nájdu zákazníci tu.

Slovanet – V IPTV bude nový program zaradený na 5. pozíciu. Doplnenie stanice Dajto bude automatické a zákazník nemusí urobiť žiadny krok.

Skylink – V satelitnej platforme Skylink je možné naladiť kanál Dajto na frekvencii 11 836 MHz. Viac info tu.

CS Link – Zákazníci CS Linku môžu Dajto naladiť na rovnakej frekvencii ako v prípade Skylinku.

freeSAT by UPC Direct – Spoločnosť UPC DTH zaradenie kanálu Dajto nepotvrdila. Od začiatku vysielania v ponuke zrejme nebude.

Telekom – Zatiaľ len v IPTV sieti.

UPC – Dajto sa stane súčasťou základného digitálneho balíčka Entry (a tým automaticky aj balíčkov Basic a Exclusive), ako aj súčasťou Rozšíreného súboru analógovej káblovej televízie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. TV Dajto je na tej istej frekvencii čo bola TV Patriot tak nie je potrebné robiť nič…

    1. hajd – Ak máte na mysli Skylink, tak tu je Dajto už kódované. Dostupné je a bude ako na kartách IRDETO tak aj Cryptoworks.

      Martin – Na každom prijímači sa to nastavuje inak. Väčšinou to býva na diaľkovom ovládaní tlačidlo s reproduktorom.

  2. Bude sa dať Dajto naladiť aj na normálnej káblovej televízii?

  3. AHOJTE NEWIETE KDE ALEBO AK SA DA VOBEC POZERAT DAJTO CEZ NET

  4. Pre KUBA»Da sa Dajto pozerat aj cez net a sluzba sa vola MovioTv staci sa zaregistrovat a mozes zacat pozerat tv. A somozrejme ze tento program mozes vyuzit aj na androide. V markete si najdes aplikaciu MovioTv nainstalujes zadas udaje a mozes pozerat. Sam to pouzivam a ke to 100% funkcne.

  5. Šlak ma ide trafiť,že mám Digi Slovakia,z toho dôvodu nemôžem pozerať kvalifikačné zápasy vo fotbale na ms sveta.

  6. Preco Nejde tv Dajto cez Magio Sat aci bude tato sluzba v ponuke magio sate spustena

  7. v DVB-T to nejde preto lebo TOWERCOM je nenazrany a pyta za prevadzku DAJTO v DVB-T nehorazne prachy a jasne ze markiza ich krmit nemieni.

  8. dobry den chcel by som sa opitat byvam vo vlkanovej a nechitam program dajto cez dvb-t

  9. V BB to ide na 56 kanály… Samozrejme jedná sa o lokálny Multiplex…

  10. Zdravim dnes je 15.10.2012 a tv dajto na digi tv sk (satelitne vysielanie) nejde a ani nepojde lebo to je digi. hlavne ze platim mesacne za madarske a rumunske sprostosti ale co je dobre a nie je spustene na to maju 300vyhovoriek a pritom keby chceli tak by to spravili. okašlat cele digi.

  11. Mám satelit DIGI a a mam 72 programov čo mam urobiť keď nemam v menu tv patriot ? :/ ako si naladit tv dajto ? :/
    chcem kukať fudbal .(

    1. Katuš – TV Patriot ukončil vysielanie. TV Dajto nie je v ponuke DIGI TV u satelitnej TV.

  12. Zdravim aku frekvenciu ma dajto na kablovke pls odpoved co najrychlejsie diky

  13. @milan
    pokiaľ chceš rýchlo odpoveď bolo by asi vhodné napísať o akú káblovku sa jedná…

  14. Vie niekto či bude DAJTO v niektorom multiplexe DVB-T?

    Mirec

  15. palinoa má pravdu na digi tv sk j e mnoho kanálov ktoré nepozerá nikto ale pre dajto nemajú miesto hlavne že platíme.

  16. Mate velke problemy co naladit,co pozerat.Ja mam v dome 4 televizory a aj to je malo,ked dojdu ku mne vnuci-prazdniny sviatky a dlhsie skolske volna.Preto so k Digi TV pribral 2x Skylink a teraz ked zaviedli serv. poplatok to udrzujem a ked nie su u mna, tak pozeram co chcem.Neverim ze na to nemaju aj ti, co sa nad nedostupnostou niektorych programov rzhorcuju . Ja si pamätam zaciatky televizie,ked sa vysielalo iba poobede aj to 3-4 hodiny denne. A ked sa nam podarilo naladit Vieden,to sme machrovali…Takze aj tak sa zilo. A pritzom mam iba 68 rokov

  17. rád by som bol,keby sme mohli pozerať na digi Tv dajto. Trvá to veľmi dlho a nik nám nevie povedať,kedy si to budeme môcť naladiť. Ďakujem

Komentáre už nie sú povolené.