Reklama

SOI už dostala niekoľko podnetov ohľadom servisného poplatku, ktorý zavádza Skylink a CS Link

Luxemburská spoločnosť M77 Group, ktorá prevádzkuje satelitné platformy Skylink a CS Link za posledné dni prekvapila ako svojich zákazníkov, tak aj predajcov so zavedením servisného poplatku, ktorý by mali platiť všetci zákazníci daných platforiem pokiaľ budú chcieť pozerať iba základné programy z ponuky Gratis. Zákazníci s aktivovaným plateným balíkom majú už tento poplatok v cene. Podľa M77 Group je servisný poplatok určený na zákaznícky servis, prevádzku systému podmieneného prístupu ako aj technické zabezpečenie.

Viac informácií o servisnom poplatku sa dočítate v našich predchádzajúcich správach:

Všetko to čo je potrebné vedieť o servisnom poplatku, ktorý zavádza Skylink a CS Link
Platformy Skylink a CS Link zavádzajú servisný poplatok pre všetkých zákazníkov

Pokračovanie nižšie:

Keďže bez zaplatenia servisného poplatku nebudú môcť zákazníci Skylinku a CS Linku prijímať žiadne kódované programy, a to aj tie, ktoré sú bez poplatku, portál SatelitnaTV.sk preto zaujímalo vyjadrenie Slovenskej obchodnej inšpekcie k danému poplatku.

Ako sa nám podarilo zistiť Slovenská obchodná inšpekcia (SOI) už dostala niekoľko podnetov od zákazníkov daných platforiem a v súčasnosti je všetko v štádiu prešetrovania. Samotné vyjadrenie by malo byť k dispozícii o niekoľko dní.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Výzva!
    Neplatiť žiadaný servisný .Lebo pán riaditeľ Jaromír Glisník ped pár týždňami zavádzal klientov , že žiadni poplatok sa nebude platiť že to je kačica !!! Slováci zobuďte sa konečne nebuťe doslovne sprostý !!! Každý kapital – lista nás len zdiera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Najprv nachytať klientelu že ZADARMO a ľudia nakúpia nie lacnú techniku a potom hrrrr na nich .Je to podvod na zákazníkoch od Skylinku. Darebáci, že sa nehanbíte.Vlastne čo by ste sa hanbili ,peniaze sú peniaze. Dneska 1E zajtra 2E, vymeníme karty ,niečo pomeníme a peniažky sa sypú.Len DO TOHO SLOVENSKO!!!!!!!!! Palice na nich!

  3. je to vydieranie zo strany skylinku a podla zakona o koncesionarskych poplatoch za tv a rozhlas mame pravo sledovat programy v zakladnej ponuke gratis zadarmo!!!!!!!!!je to zo strany skylinku protipravne!!!!v okolitych statoch taketo praktix niesu!!!

  4. Mám 81 rokov,žijem sám a televizný signal v Dolnom Kubíne bol veľmi
    mizerny a priateľ mi poradil SATELIT zaplatil som skoro 15,000,- Sk
    v roku 2008 a kúpil si kartu SKI LINK s trvanlivou platnosťou NO
    a div sa svete pri manipulacii z fiormou SKI LINK platnosť karťy si firma
    zrušila a protiprávne zavádza poplatky a prípadne vypina program k
    1.9.2012. Dokedy nás budu všelijaky podnikavci len okradaž ??
    FUJ hanba čoho sú schopní .Dokonca za České programy som musel
    si doplatiť 480 ,-Sk –

  5. Dedo čo myslíte pod “ manipuláciou s firmou SKI LINK “ Nie náhodou SKYLINK ?
    A manipulovať nesmiete s ničím, zapojením, prijímačom, kartou, lebo vás skutočne odpoja.

Komentáre už nie sú povolené.