Reklama

Goliath – nástupca satelitných prijímačov Dreambox?

Dream Multimedia, nemecký výrobca satelitných prijímačov Dreambox s operačným systémom LINUX, predstavuje svoje nové produkty ako je už zvykom aj po minulé roky na výstave ANGA Cable, ktorá sa začína už zajtra 12. júna a končí vo štvrtok 14. júna 2012. Zaujímavosťou je, že tento rok plánuje Dream Multimedia predstaviť na výstave ANGA Cable svoj úplne nový projekt s názvom Goliath.
Pokračovanie nižšie:


Goliath je úplne nový projekt (software a hardware), ktorý kombinuje všetky funkcie z populárnych satelitných prijímačov Dreambox spolu s novými funkciami. V súčasnosti je Goliath ešte vo vývoji a preto nie je ešte možné v tejto chvíli povedať kedy by mal byť dostupný v predaji. Prvotné informácie o novom projekte získajú práve návštevníci výstavy ANGA Cable, kde by mal byť Goliath predstavený vo filme.

Hovorca Dream Multimedia, Alpaslan Karasu, povedal: „Zatiaľ čo ostatní majú plné ruky klonovaním a kopírovaním, my v Dreame už budujeme budúcnosť v podobe Goliatha. Od samého začiatku sa Dream Multimedia zameriava na konvergenciu televízie a internetu. Tieto skúseností teraz venujeme vývoju Goliatha. Goliath predstaví používanie digitálnych médií v novej ére.“

Mohlo by vás ešte zaujímať