Reklama

Da Vinci U v ponuke freeSAT by UPC Direct

Prevádzkovateľ satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct, spoločnosť UPC DTH sprístupnila kanál Da Vinci U svojim zákazníkom. Platforma freeSAT by UPC Direct začala testovať kanál Da Vinci U na jednom zo svojich transponderov na satelite Thor (0,8°W) ešte 19. januára 2012, vzhľadom k testovaciemu vysielaniu nemohli program sledovať samotný zákazníci.
Pokračovanie nižšie:


Od 1. februára 2012 je kanál Da Vinci U sprístupnený aj pre všetkých zákazníkov platformy freeSAT by UPC Direct s aktivovaným balíkom freeSAT HD. Vysielanie je dostupné na satelite Thor (0,8°W), transpondéry DVB-S2, frekvencii 11 842 MHz, kde vysielajú ešte kanály Sundance Channel, HBO Hu, HBO CZ, Nova Sport, Nova HD, ČT HD a M1. Pre zákazníkov s dodávaným satelitným prijímačom je Da Vinci U dostupný na programovej pozícii číslo 129.

Da Vinci U je jeden z najlepších svetových televíznych kanálov ohľadom poznatkov s prístupom na prednášky univerzity svetovej špičky, vedecké objavy a verejné diskusie v rôznych oblastiach. Program však zatiaľ nie je lokalizovaný do českého či slovenského jazyka, vysielanie je preto dostupné iba v anglickom jazyku.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor (0,8°W)
Frekvencia: 11 842 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 3000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: áno (CAIDy: 0653, 0D02, 0D97, 1815)
Provider: UPC Direct

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. U mňa hláška „kanál kódovaný“! Nechápem. Ide to niekomu?

    1. @sat – Kanál je uvádzaný aj na oficiálnej webovej stránke v balíku freeSAT HD. Bol tam uvádzaný aj v čase písania našej správy.

      @iVan – Máte pravdu, aktuálne hlási aj nám kanál kódovaný.

Komentáre už nie sú povolené.