Reklama

TV Pianko získalo licenciu, vysielať bude relaxačný program

Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR) na svojom rokovaní, ktoré sa konalo v utorok 24. januára 2012 udelila licenciu na celoplošné digitálne televízne vysielanie novej televízii s názvom TV Pianko, ktorú bude prevádzkovať spoločnosť ANTIK Telecom s.r.o. so sídlom v Košiciach.
Pokračovanie nižšie:


TV Pianko bude kanál obsahujúci vysielanie relaxačného charakteru, čiže bude určený pre divákov, ktorí si budú chcieť na obrazovke pustiť upokojujúci obraz napr. horiaci krb alebo akvárium s rybičkami“, povedal pre náš portál SatelitnaTV.sk Vlastimil Lakatoš, manažér IPTV, Antik Telecom. Ako ďalej dodal: „Kanál bude zatiaľ šírený prostredníctvom optickej siete Antik Telecom a bude poskytovaný v rámci televíznej služby Tango Digitálna Televízia.

Televízia TV Pianko by mala odštartovaš ešte v prvom kvartáli tohto roka. Prevádzkovateľ televízie plánuje zo začiatku vysielať pohľad na horiaci krb.

Spoločnosť ANTIK Telecom vznikla v roku 1999. Vo viacerých mestách a obciach na východnom Slovensku prevádzkuje vlastnú sieť, na ktorej poskytuje telekomunikačné služby pre viac ako 35 tisíc zákazníkov.

Mohlo by vás ešte zaujímať