Reklama

Česká STIL TV a Viasat HD CZ s EPG (23,5E)

Na satelite ASTRA 3B, ktorá je umiestnená na orbitálnej pozícii 23,5 stupňov východne bolo dnes aktivované EPG (Elektronický programový sprievodca) u novo pridaných programov STIL TV a Viasat HD CZ.
Pokračovanie nižšie:


STIL TV vysiela na satelite ASTRA 3B nekódovane na transpondéri č. 210, frekvencii 11 895 MHz, pol. V. od 3.januára 2012 a môžu ho tak prijímať všetci zákazníci s digitálnym satelitným prijímačom ako aj zákazníci platforiem Skylink a CS LINK.

Viasat HD je oficiálne súčasťou platformy Skylink od 4. januára 2012. Nový program je sprístupnený všetkým zákazníkom s aktivovaným balíčkom KOMBI, HD PLUS, MULTI HD a KOMPLET. Podmienkou je však ešte vlastniť novú kartu IRDETO/ICE. Program Viasat HD prináša programy vo vysokom rozlíšení z kanálov Viasat Nature a Viasat History. V čase od 06:00 do 18:00 hod. sú vysielané vybrané programy stanice Viasat Nature a v čase od 18:00 do 06:00 hod. Viasat History.

U oboch programov nebolo spustené EPG hneď so začiatkom vysielania, stalo sa tak až dnes. EPG slúži ako náhrada za paierové magazíny, poprípade ho je možné využívať aj s funkciou PVR na automatické časové nahrávanie zvoľeného programu.

Mohlo by vás ešte zaujímať