Reklama

SPI International spúšta 8 HD kanálov v platforme Satellite BG

Spoločnosť SPI TV Ltd. UK, člen skupiny SPI International Group, oznámila uzavretie zmluvy s bulharskou satelitnou platformou Satellite BG, ktorá vysiela na orbitálnej pozícii ASTRA 23,5E, rovnako ako naše platformy Skylink a CS Link.
Pokračovanie nižšie:


Satellite BG spustí kanály SPI pod súhrnným názvom balíček Filmbox, ktorý sa skladá z ôsmych HD kanálov: Filmbox HD, Filmbox Action HD, Fightbox HD, Docubox HD, Fashionbox HD, Erox HD, Eroxx HD a Eroxxx HD. Tento balíček obohatí ponuku HD kanálov dostupných pre klientov v Bulharsku v rámci platformy Satellite BG.

Spolupráca s SPI International Group nám umožní poskytnúť našim klientom zbrusu nové televízne kanály vo vysokom rozlíšení a výhľadovo do budúcna taktiež v 3D technológii. Nový balíček TV kanálov obsahuje celú škálu atraktívnych programov, ktoré divákom predkladajú nový filmový, dokumentárny, lifestylový a erotický obsah. Zároveň sme veľmi potešení, že ako prvý operátor v Európe uvádzame TV kanál Fightbox HD predstavujúci 32 rozdielnych kontaktných športov vrátane zmiešaných bojových umení, Muai Thai, karate a sumo“, povedal Stefan Bonev, výkonný riaditeľ Satellite BG.

Bulharsko je po Poľsku, Českej republike, Slovenskej republike, Maďarsku a Rumunsku šiestou zemou v strednej a východnej Európe v portfóliu kľúčových trhov spoločnosti SPI International Group. Sme hrdí na to, že sme sa stali obchodnými partnermi takej dôležitej a inovatívnej mediálnej platformy, ktorá sa naviac veľmi rýchlo rozvíja“, hovorí Loni Farhi, prezident společnosti SPI International Group. „Tato dohoda hrá dôležitú rolu v našom dynamickom rozširovaní v Európe“, dodává Loni Farhi.

(SPI International)

Mohlo by vás ešte zaujímať