Reklama

Skylink: Nové programy budú pravdepodobne ešte tento rok

Satelitná platforma Skylink sa ešte tento rok pravdepodobne rozšíri minimálne o jeden televízny program. „Pracujeme na ďalších programových novinkách, verím, že niektoré z nich zaradíme ešte tento rok„, prezradil pre náš portál SatelitnaTV.sk výkonný riaditeľ spoločnosti TradeTec Jaromír Glisník.
Pokračovanie nižšie:


Po tom čo kúpila satelitnú platformu Skylink spoločnosť M77 Group boli všetky pôvodné plány platformy pozastavené a nanovo sa začali optimalizovať a prehodnocovať rôzne varianty rozširovania platformy o nové programy. „Optimalizuje sa nielen na úrovni Česko-Slovenska, ale aj na medzinárodnej úrovni, keďže skupina M77 Group je medzinárodná„, komentoval rozširovanie platformy Skylink ohľadom nových programov na poslednom stretnutí s predajcami Jaromír Glisník.

Naposledy sa objavil v platforme Skylink nový program vo štvrtok 17. novembra 2011 a bol nim prvý európsky filmový kanál Film Europe Channel, o ktorom sme vás dostatočne informovali už v našich predchádzajúcich článkoch.

Prečítajte si tiež:
Film Europe Channel na Skylinku, pripravuje sa Magio Sat, možno bude aj v Digi TV
Film Europe Channel takto odštartoval svoje vysielanie (doplnené)

Okrem rozširovania programov v platforme Skylink by mala spoločnosť Towercom spustiť v najbližšej dobe aj nový transpondér na satelite Astra (23,5°E) kde sa majú objaviť všetky slovenské televízne a rozhlasové programy pohromade.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nové programy na novom TP nebudú tak nech si ho pustia kedy chcu…

Komentáre už nie sú povolené.