Reklama

DanceTrippin.tv na satelite Astra 3B (23,5E)

Po Trace Tropical HD je na satelite Astra 3B 23,5°E k dispozícii ďalší nový nekódovaný hudobný kanál s názvom DanceTrippin.tv, čo určite poteší fanúšikov tanečnej a klubovej hudby. Kanál vysiela na rovnakej frekvencii ako česká hudobná televízia Óčko (12 168 MHz, pol. V).
Pokračovanie nižšie:


DanceTrippin.tv nie je neznámym kanálom. Doteraz vysielal nekódovane na satelite EuroBird (9°E), frekvencii 11 747 MHz, pol. H, FEC 3/4, SR:27500 . Zaujímavosťou je, že pri porovnaní vysielania s oboch družíc sa vysielanie nezhodovalo. Znamená to, že na každej satelitnej pozícii sa vysiela aktuálne DanceTrippin.tv s iným programom.

Technické parametre pre príjem:
Družica: ASTRA (23,5°E)
Frekvencia: 12 168 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódovanie: nie
ID: DanceTrippin
Provider: SES ASTRA

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Axel netrep… táto stanica je absolútne v poriadku, lebo ukazuje tie najlepšie párty zo sveta a so svetovou djskou špičkou… z tvojho komentu je jasné, že nepočúvaš štýl hudby, ktorý táto stanica prezentuje. preto si to ani nemal komentovať alebo ak hej, tak aspoň spôsobom, že to nieje nič pre teba, ale že je to o ničom je choré konštatovanie…. ja napr. max. neznášam elán, desmod a tomu podobné *pre mňa osobne* sračky a tiež nebudem nikomu hovoriť, že je to o ničom. je to každého osobná vec čo sa mu páči…

Komentáre už nie sú povolené.