Reklama

English Club TV bude aj na Slovensku

V septembri 2011 došlo k dohode medzi spoločnosťami English Club TV (Ukrajina) a EU Sport (Česká republika). Predmetom tejto dohody je spustenie televízneho kanálu English Club TV v Slovenskej a Českej republike. Pripomeňme, že kanál už podpísal niekoľko významných kontraktov ohľadom distribúcie na území Gruzínska, Bulharska a pobaltských krajinách.
Pokračovanie nižšie:


Spoločnosť EU Sport, ktorá bola založená v auguste 2010 zabezpečuje distribúciu a margeting pre kanály Eurosport na území Slovenskej a Českej republiky.

Manažér EU Sport takto komentoval správu o podpísaní dohody: Teší nás spolupráca s televíznym kanálom English Club TV. Veríme, že pre väčšinu ľudí, ktorí sa učia angličtinu bude kanál veľmi nápomocný. English Club TV je unikátny kanál s vysokým potenciálom a bohatým obsahom,preto musí vyplniť medzeru na slovenskom a českom trhu.

English Club TV je prvým televíznym kanálom vo východnej Európe so zameraním na výučbu anglického jazyka. Ponúka zábavné a vzdelávacie programy, informácie pre divákov všetkých vekových kategórii s rôznymi záujmami, ale s rovnakým cieľom – naučiť sa anglický jazyk.

Nekódované vysielanie je možné naladiť na satelite ASTRA 4A (4,8°E), tp. 15 (12,073 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK).

(Satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať