Reklama

V Žiline odštartuje 1. októbra nová lokálna televízia FENIX

Nová žilinská regionálna televízia FENIX, ktorá získala licenciu od Rady pre vysielanie a retransmisiu (RVR) 2. júla 2013 spustí svoje vysielanie v utorok 1. októbra 2013. Prevádzkovateľom televízie je spoločnosť Lotos Plus so sídlom v Lietavskej Lúčke.

Vysielanie novej televízie FENIX bude dostupné 24 hodín denne, v programovej ponuke by sa mali objavovať publicistické, dokumentárne, ako aj hudobné programy. Ako však uvádza ešte samotná televízia FENIX na svojich webových stránkach (http://www.tvfenix.sk), počas víkendových dní by vo vysielaní nemali chýbať ani programy pre dospelých.
Pokračovanie nižšie:

Diváci naladia televíziu FENIX v lokálnom terestriálnom multiplexe, ktorý je divákom dostupný z vysielača Žilina – Hradisko na 56 kanáli (754 MHz), ako aj v káblových rozvodoch spoločnosti TESATEL a TES – SLOVAKIA.

V Žiline aktuálne už vysiela televízia Severka, ktorá je dostupná ako prostredníctvom DVB-T, tak aj internetu či u káblových rozvodoch spoločnosti TESATEL a TES – SLOVAKIA.. Po spustení TV FENIX, tak budú v žilinskom regióne vysielať dve regionálne televízie.

Mohlo by vás ešte zaujímať