Reklama

Zákazníci CS LINKu môžu prejsť do Skylinku

Česko-slovenské satelitné platformy CS Link a Skylink informujú o práve zavedenej možnosti prechodu zákazníkov CS Linku na platformu Skylink.

Prečo ponúkame možnosť prechodu od CS Linku ku Skylinku
Satelitné platformy CS Link a Skylink sa v minulosti vyvíjali samostatne a ich programové balíčky sa preto líšia. Napriek tomu, že teraz majú obe platformy rovnakého vlastníka, nepripravuje sa zjednotenie programovej ponuky ani cenovej politiky.

Skylink sa bude i naďalej profilovať ako platforma pre zákazníkov s vyššími nárokmi na výber programov a kvalitu obrazu (HDTV) s perspektívou ďalšieho rozširovania služieb. Navyše poskytuje i služby s pridanou hodnotou (Druhá karta do domácnosti, programový štrnásť denník Skylink TV ap.).
CS Link sa bude do budúcnosti zameriavať na cenovo citlivých zákazníkov s nižšími nárokmi na množstvo a kvalitu programovej ponuky.

Veríme, že mnohí zákazníci CS Linku uvítajú príležitosť na rozšírenie programovej ponuky, hlavne v oblasti programov vo vysokom rozlíšení – HDTV. Preto im ponúkame možnosť jednoduchého a výhodného prechodu ku Skylinku.

Technický princíp prechodu od CS Linku ku Skylinku
Princíp prechodu z CS Linku na Skylink spočíva vo výmene existujúcej prístupovej karty CS Link za novú kartu Skylink. Pre tento účel je určená karta s označením Skylink VÝMENA, čo je z technického pohľadu karta v prevedení Irdeto ICE. Preto funguje ako v nových prijímačoch s dekodérom Irdeto, tak v starších prijímačoch s dekodérom CryptoWorks.

Súčasne s prechodom ku Skylinku si zákazník CS Linku jednoducho a včas vyrieši prechod na nový kódovací systém Irdeto, ktorý ostatných zákazníkov CS Linku iba čaká.

Karty Skylink VÝMENA sa predávajú za odporúčanú cenu 600 Kč / 24 € vrátane DPH. Sú k dostaniu v predajniach satelitnej techniky a elektro, ktorých zoznam je uvedený na webových stránkach Skylinku www.skylink.cz, www.skylink.sk. Zákazníci CS Linku môžu kartu Skylink VÝMENA objednať tiež na dobierku – telefonicky na Zákazníckej linke CS Linku – 02 20 267 267 zo Slovenska alebo 848 200 200 z Českej republiky.

Ktorých zákazníkov CS Linku sa možnosť prechodu ku Skylinku týka
Zatiaľ sa možnosť prechodu týka iba užívateľov kariet CS Link s aktuálnou tarifou „Neplatená TV bez obmedzenia“. Klienti využívajúci ročnú kartu, teda kartu s tarifou „Neplatená TV 1 rok“ alebo niektorú zo starších taríf môžu možnosť prechodu ku Skylinku využiť až po zmene na tarifu „Neplatená TV bez obmedzenia“.
Pokračovanie nižšie:


Akčné ponuky pre zákazníkov CS Linku
Aby sme možnosť prechodu ku Skylinku čo najviac zatraktívnili, pripravili sme dve varianty akčnej ponuky. Zákazníci CS Linku si môžu vybrať variantu, ktorá im viac vyhovuje.

1. Kúp si kartu Výmena a získaj promo vysielanie na 2 mesiace
Zákazník CS Linku si kúpi kartu Skylink VÝMENA za 600 Kč / 24 EUR vrátane DPH a potom si novú kartu registruje na webe Skylinku.
Kartu Skylink VÝMENA môže zákazník CS Linku získať niektorým z týchto spôsobov:
• zakúpiť v predajni satelitnej techniky,
• objednať na dobierku E-mailom na adrese info@cslink.cz, info@cslink.sk,
• objednať na dobierku telefonicky na Zákazníckej linke CS Linku – 02 20 267 267 (SR), 848 200 200 (ČR).

Po registrácii sa na novej karte Skylink VÝMENA automaticky aktivuje ponuka GRÁTIS (neplatené programy) a navyše sa v rámci akčnej ponuky spustí na 2 mesiace promo vysielanie všetkých platených programov Skylinku s výnimkou programov Hustler a Man-X.

Táto akčná ponuka platí pre karty Skylink VÝMENA registrované od 15. 2. do 31. 5. 2012.

2. Predplať si balíček MULTI na 6 alebo 12 mesiacov, získaj kartu Skylink VÝMENA zadarmo a navyše 2 mesiace promo vysielania
Zákazník CS Linku si objedná programový balíček Skylinku označený MULTI, a to buď na 6 mesiacov (1 740 Kč / 70,80 €) alebo na 12 mesiacov (3 190 Kč / 129,80 €).
Objednať balíček MULTI je možné niektorým z týchto spôsobov:
• cez Zákaznícku zónu webu CS Linku www.cslink.cz, www.cslink.sk,
• cez Kontaktný formulár na webe CS Linku www.cslink.cz, www.cslink.sk,
• E-mailom na adrese info@cslink.cz, info@cslink.sk,
• telefonicky na Zákazníckej linke CS Linku – 02 20 267 267 zo Slovenska alebo 848 200 200 z Českej republiky.

Vždy je potrebné uviesť číslo pôvodnej karty CS Link a adresné údaje pre poštovú zásielku.
Po prijatí objednávky pošleme zákazníkovi poštou na dobierku novú kartu Skylink VÝMENA. Cena dobierky sa rovná cene zvoleného predplatného balíčka MULTI. Po doručení je treba novú kartu zaregistrovať na webe Skylinku.

Po registrácii sa na novej karte Skylink VÝMENA automaticky aktivuje ponuka GRÁTIS (neplatené programy), balíček MULTI na predplatené obdobie (teda 6 alebo 12 mesiacov) a navyše sa v rámci akčnej ponuky spustí na 2 mesiace promo vysielanie všetkých ostatných platených programov Skylinku, ktoré nie sú súčasťou balíčka MUTLI, s výnimkou programov Hustler a Man-X.

Táto akčná ponuka platí pre karty Skylink VÝMENA registrované od 15. 2. do 31. 5. 2012.

Ďalšie výhody spojené s prechodom ku Skylinku
Programová ponuka Skylinku obsahuje množstvo rôznych balíčkov. Balíček MULTI je tým základným. Existuje samozrejme jednoduchý spôsob prechodu z MULTI na ktorýkoľvek vyšší balíček. Kompletnú programovú ponuku nájdete na webových stránkach Skylinku.

Pokiaľ sa rozhodnete pre balíček KOMBI, MULTI HD alebo KOMPLET, budete navyše po dobu predplatného zdarma dostávať magazín Skylink TV s kompletným programovým prehľadom všetkých programov Skylinku na štrnásť dní.

Pre domácnosti s viacerými televízormi môže byť zaujímavá služba DRUHÁ KARTA DO DOMÁCNOSTI. Viacej podrobností o tejto službe sa dočítate na webe Skylinku.
Ako postupovať pri registrácii karty Skylink VÝMENA

Novú kartu si zákazník registruje na webe Skylinku v sekcii označenej REGISTRÁCIA A SPRÁVA SLUŽIEB cez tlačítko Výmena. Alternatívne je možné využiť tiež papierový formulár, ktorý je súčasťou balenia karty.
Pri registrácii novej karty je nutné uviesť číslo pôvodnej karty CS Link. Pôvodná karta CS Link musí byť aktuálne aktívna a bez časového obmedzenia (na ročnej karte treba uhradiť doplatok). Na jednu kartu CS Link je možné uplatniť iba jednu výmenu za kartu Skylink. Registráciou karty Skylink VÝMENA sa zákazník CS Linku stane zákazníkom Skylinku.

Pôvodná karta CS Link sa po registrácii karty Skylink VÝMENA deaktivuje. Pokiaľ je na karte CS Link v dobe registrácie karty Skylink VÝMENA niektorá z platených služieb, dôjde k deaktivácii karty CS Link až ku dňu vypršania predplatného. Peniaze za nevyčerpané služby CS Linku sa nevracajú. Zákazníkom CS Linku, ktorí majú na svojom účte u CS Linku nenulový kredit, bude príslušná čiastka prevedená na ich nový účet u Skylinku, a to do 60 dní od registrácie karty Skylink VÝMENA.

(PR Skylink)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.