Reklama

Topfun TV už vysiela cez internet, na satelite začne za pár dní

Ako sme vás už informovali v predchádzajúcej správe spoločnosť Topfun Media, ktorá prevádzkuje online videopožičovňu Topfun, plánuje spustiť nekódované vysielanie svojho kanálu Topfun TV aj prostredníctvom satelitu ASTRA 3B (23,5°E). Kanál bude tak dostupný pre všetkých zákazníkov digitálnych satelitných prijímačov ako aj zákazníkov satelitných platforiem Skylink a CS LINK.
Pokračovanie nižšie:


Vysielanie prostredníctvom satelitu by malo byť dostupné pre divákov už o pá dní. „Naša TV stanica Topfun TV bude spustená behom niekoľkých dní“, povedal pre náš portál SatelitnaTV.sk Erik Uxa, projektový manažér Topfun Media. Vysielanie Topfun TV je už dostupné prostredníctvom internetu na webových stránkach topfun.tv (http://cz.topfun.tv/filmy-online/topfun-tv-636651.html). Podmienkou pre sledovanie programu je nutné sa zaregistrovať.

V redakcii sme program Topfun TV prostredníctvom internetu vyskúšali. Pre spustenie vysielania bolo najskôr nutné zaplatiť za kanál 1 CZK (0,04€)/30 dní. Po stiahnutí potrebnej sumy z kreditu sme už okamžite mohli sledovať vybraný program. Pre bezproblémové sledovanie prostredníctvom internetu doporučuje samotný prevádzkovateľ rýchlosť pripojenia aspoň 3 Mbit/s, čo bude asi pre niektorých internetových užívateľov problém, preto by bolo vhodné keby prevádzkovateľ televízie upravil svoje vysielanie prostredníctvom internetu aj pre zákazníkov s pomalším internetovým pripojením.

 

Mohlo by vás ešte zaujímať