Reklama

Markíza plánuje spustiť v lete nový TV program Markíza Klasik

Slovenská televízia Markíza rozšíri po dvoch rokoch svoje portfólio o ďalší TV program. Komerčný vysielateľ chce ponúknuť divákom novú televíziu s názvom Markíza Klasik, ktorá odštartuje už v lete 2024. Divákom ponúkne legendárne seriály, filmy, ale aj televízne šou.
Pokračovanie nižšie:

Markíza Klasik bude vysielať pod pôvodnou licenciou stanice Foor. Vysielateľ v týchto dňoch už požiadal mediálneho regulátora o zmenu. Podľa novej autorizácie má Markíza Klasik ponúknuť hlavne staršie diela. Televízia bude dostupná u vybraných platených satelitných, káblových, IPTV a OTT operátorov. Ich zoznam aktuálne nie je známy. Stanica bude vysielať v HD kvalite. O ďalších podrobnostiach ešte budeme informovať. Hneď ako budeme mať k dispozícii program novej televízie, zverejníme ho v sekcii TV program.

TV Markíza oslávi tento rok už neuveriteľné 28. narodeniny a za ten čas ponúkla obrovské množstvo programov, ktoré stoja za to, aby sme si ich opäť pripomenuli. Markíza KLASIK prinesie najmä overené tituly zo zahraničnej produkcie, doplnené o slovenskú a českú televíznu klasiku. Verím, že vďaka novej stanici a jej unikátnemu zameraniu získame ďalších nových divákov a diváčky, a ešte viac tak posilníme trhové líderstvo skupiny Markíza,“ vysvetlil Peter Gažík, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Na celom trhu je naďalej enormný dopyt po GRPs. Vďaka spusteniu novej stanice Markíza KLASIK očakávame zvýšenie produkcie ratingov, ktoré plánujeme zaradiť do obchodného bundlu hneď od začiatku hlavnej jesennej televíznej sezóny. Tá je pre zadávateľov veľmi dôležitá a tento krok ich určite poteší, rovnako ako mediálne agentúry, ktoré budú môcť zvýšiť investície do skupiny Markíza aj na konci roka 2024 bez stresu z nedodávok v rámci tohto najsilnejšieho obdobia roka,“ doplnil Juraj Máťuš, riaditeľ Centra reklamy skupiny Markíza.

Skupina Markíza v súčasnosti na Slovensku prevádzkuje aktuálne televízie Markíza, Markíza +1, Markíza Krimi, Doma a Dajto, špeciálne pre český trh je určená stanica Markíza International. Obchodne tiež zastupuje českú televíziu Nova International a prémiové športové stanice Nova Sport 3 SK, Nova Sport 4 SK a Nova Sport 5 SK.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Skylink live dodnes nemali Markizu Krimi tak neverím ze bude všade dostupná Markiza Klasik

    1. Dobre, že tam ten balast nie je… a kludne by som odtiaľ vykopol všetky tie ich hybridy

    2. Cunpely:
      Stačí poriadne čítať: „Televízia bude dostupná u vybraných platených satelitných, káblových, IPTV a OTT operátorov.“ – t.j. máš pravdu – nebude všade.

  2. A ja by som uvítal, ak by vysielala napr. aj také seriály ako Randall & Hopkirk, Profesionáli – Bodie & Doyle, Dempsey & Makepeacová, či zlatú českú klasiku.

    1. petrík – je mnoho starších ľudí, ktorí internet nemajú a nie sú počítačovo gramotní, si to raz a navždy láskavo uvedom. Pre mňa, za mňa, Ty na nete pozeraj hoc aj krátke filmy pre pánov, slušne napísané. Bodka.

  3. Dobrý Deň Prajem -bude Markíza Klasik aj DIGI TV dakujem

    1. Určite bude a vyzerá to na dohodu aj ohľadom staníc NOVA SPORT 5 a NOVA SPORT 6, takže uvidíme aj prenosy F1, či futbalové zápasy Champions Leaugue, ktoré sa budú vysielať od nového ročníka na staniciach Nova Sport 3, 4, 5 a 6. Vydržať, všetko bude. 🙂

  4. V auguste 2022 licenciu získala aj TA3 na novú stanicu s názvom TA3 DOKU. Zrejme vysielať nezačne už nikdy. 🙁

  5. Tie TV by sa mali volať príklad Klasik Reklama.
    Markiza, Jojka všetky tie TV len kvôli reklame a nie kvalitnému obsahu pre diváka.

    Urobil by som to inak zrušil STV zákaz reklamy a nech uberú s koláča a bolo by aj na kvalitnejší obsah.

    Že im to vôbec dovolia tie reklamné TV.

Komentáre už nie sú povolené.