Reklama

V DVB-T skončila TV Mistral

Od 1. marca 2024 nevysiela z miestneho DVB-T vysielača v Michalovciach tamojšia regionálna TV Mistral. Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk odpojil televíziu operátor AVIS, nejedná sa teda o technický problém. Miestny DVB-T multiplex tak od marca šíri na 48. kanáli (690 MHz) pre Michalovce a blízke okolie štyri televízne programy: TV Zemplin , TV Doktor, Spark TV Promo a TV Noe. Všetky sú v kompresnom formáte MPEG-4 a v HD kvalite.
Pokračovanie nižšie:

Regionálna TV Mistral spustila vysielanie v januári 2000. Vo vysielaní prináša najmä spravodajstvo z Michaloviec, ako aj diskusné relácie či priame prenosy z rokovaní mestského zastupiteľstva. Po ukončení vysielania v DVB-T môžu stanicu sledovať diváci už iba prostredníctvom vybraných káblových, IPTV či OTT operátorov. Patria sem napr. Antik Telecom, UPC a ďalší.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Toto je regionalna tv zo zakona ju mam mat pristupnu bez poplatkov?ak sa mýlim opravte ma.Nechapem preco musim platit nejakeho operátora ked chcem mat mistral tv hadenu mestom z dani?

    1. Mýliš sa. Nič také zákon negarantuje – každá regionalka cez dvb-t zdarma.

    2. Zdarma je garantovaná jedine RTVS ( JEDNOTKA, DVOJKA, 24, ŠPORT) . Je dostupná aj v mieste tvojho bydliska- ale ak si nevieš poradiť s bezplatným príjmom, musíš platiť operátorom.

    3. Pokiaľ je to mestská TV museli o tom rozhodovať poslanci. Treba sa pýtať tam. Predpokladám, že nepredĺžili zmluvu.

    4. pýtaj sa na meste, https://www.orsr.sk/hladaj_ico.asp?ICO=36+193+925 ; a nemusí to byť len v DVB-T, kľudne môžu byť v bezplatnom balíku niektorého operátora

  2. No dlho nevydržala, v regionálnom multiplexe , funguje na youtube.

  3. Zo zákona sú zadarmo dve stanice RTVS a myslím tri ich rozhlasové okruhy.

Komentáre už nie sú povolené.