Reklama

Skylink: Športový TV program z vyšších balíkov bude v marci sprístupnený pre všetkých klientov

Od dnes 5. marca sprístupnil operátor Canal+ Luxembourg pre všetkých zákazníkov nový televízny program v rámci ochutnávky. Všetci klienti s aktívnou službou budú vďaka tomu môcť sledovať v období od 5. marca do 2. apríla platený športový program Sport 2 vo vysokom rozlíšení (HD/MPEG-4) aj keď ho nemajú bežne v predplatenom balíku. V zozname FastScan sa nachádza na pozícii číslo 107.
Pokračovanie nižšie:

Sport 2 HD ponúkne v marci prenosy zo štvrťfinále Európskej ligy, kde sa stretne Slavia Praha s AC Miláno. Cristiano Ronaldo zase vedie svoj Al Nassr do boja o titul. Najlepší strelec Saudi Pro League sa bude chcieť naplno predviesť v súboji s Al Ahli. Ďalšou perličkou bude priateľské futbalové stretnutie medzi Nórskom a Slovenskom, ktoré sa odohrá 26. marca. Okrem toho začne tiež playoff švédskej hokejovej SHL. Aktuálny program nielen Sport 2 môžete nájsť na SatelitnáTV.sk v sekcii TV program.

Uvedená ochutnávka tiež platí aj pre klientov služby freeSAT, ktorí prijímajú programy z družice Astra 3B (23,5°E), ako aj užívateľov internetovej Skylink Live TV.

Po ukončení ochutnávky bude Sport 2 HD opäť k dispozícii iba pre predplatiteľov balíkov Multi, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Premium a Komplet.

Aktuálnu a kompletnú ponuku nielen slovenských a českých satelitných služieb, aj s technickými parametrami pre príjem, môžete nájsť už tradične v sekcii Frekvencie. Zoznam staníc každej platformy je navyše usporiadaný podľa oficiálnej kanálovej mapy.

Technické parametre pre príjem Sport 2 HD :
Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 12090 MHz
Polarizácia: V
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Sport 2 HD
Provider: M7 Group
Video formát: MPEG-4
Kódovanie: 0D96 (Cryptoworks), 0624 (Irdeto), 0500 (Viaccess), 181D (Nagravision), 0653 (Irdeto), 0B02 (Conax)
Programová pozícia: 107

PIDy:
Video PID: 7161
Audio PID: 7162
Audio stopy: 7162 cze (MPEG), 7163 slo (MPEG)
PCR PID: 7161
PMT PID: 7166
TSID: 3220
0NID: 0003
SID: 0792
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Som čakal, že pustia pre všetkých zadarmo Nova Sport 5. To ale Nova asi nedovolí.

    1. By ma zaujímalo ako toto riešia. Keď je ochutnávka či platia operátori v daný mesiac vysielateľovi za každého diváka, alebo nie? Podľa správania Novy to vyzerá, že neplatia a to bude dôvod prečo Nova nikdy nedá svoje stanice do ochutnávky. Ono to zase nie je málo, keby si pýtali len 1 euro za diváka tak v daný mesiac by prišli o peknú sumičku.

    2. Si pamätám, že na Skylinku sa dalo v rámci ochutnávky sledovať aj HBO, ale to už bolo poriadne dávno… nebolo to však na 1 mesiac, ale len na pár dní alebo na víkend. https://www.satelitnatv.sk/2013/10/vsetci-zakaznici-skylinku-budu-mat-filmovy-kanal-hbo-pocas-vikendu-zadarmo/ A keď to Skylink prestal ponúkať, tak sa ľudia pýtali prečo a Skylink vtedy na to odpovedal, že vysielateľ už nedal súhlas.

    3. Padre Na betón musia mať súhlas od vysielateľa a pochybujem, že zato operátori platia „ušlý“ zisk.

  2. Kvoli sportu zvisuju ceny balikov potom sa cuduju ze som presiel na nizsi z kombi na multy ale musia pochopit su aj ludia ktorich sport nezaujima mali by spravit radsej samostatny balik pre tieto programy si myslim.

    1. Niečo také bolo, Flexi 10, ale zarezali to. A sčasti je niečo také Canal+ Komplet balík, ale len pre Premier League a WTA.

    2. Balík Canal+ Komplet obsahuje navyše videotéku Apple+ a stojí 11.99€
      Na sledovanie Premier League a WTA stačí normálny balík Canal+, ktorý stojí 9.99€

Komentáre už nie sú povolené.