Reklama

DVB-T: TA3 HD opäť v kóde, počas marca bude odkódovaný iný program

V období od 1. marca do 2. apríla 2024 pripravil operátor Towercom v terestriálnom vysielaní novú ochutnávku. Podľa informácií SatelitnáTV.sk bude vysielať nekódovane (FTA) pre všetkých, ktorí majú možnosť prijímať programy zo štvrtého terestriálneho multiplexu (MUX 4), hudobný kanál MTV00s v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4).
Pokračovanie nižšie:

MTV00s prináša vo vysielaní iba hudbu z prvej dekády nového milénia. Kompletný program stanice môžete nájsť v sekcii TV program.

Počas písania tejto správy bola už stanica MTV00s šírená nekódovane (FTA) s obrazovým rozlíšením 720x576px. Pripojená je jedna audio stopa vo formáte AAC. Po skončení ochutnávky bude program opäť zakódovaný systémami Irdeto a Cryptoguard a prístup k nemu budú mať iba klienti platformy Plustelka.

Vo februári vysielala dočasne nekódovane spravodajská stanica TA3. Aktuálne je už kódovaná a opäť sprístupnená predplatiteľom platformy Plustelka s aktivovaným balíkom Plustelka Štandard.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Lepsie nevedeli také programi mám vela cez satelit volne

    1. Plustelka má výbornú ponuku za super cenu a bez viazanosti.

  2. Mali by to už, zrušiť tú komédiu zvanú plustelka,zlate dvb-t CZ alebo aspoň prejsť už konečne do hvec 265

    1. Viki
      Lenže to zlaté dvb-t CZ môže na Slovensku sledovať tak 10% populácie. Tak buď rád(a) ak to môžeš sledovať. Ostatní musia za to platiť, aby časť z toho mohli sledovať.

  3. Pozrite Co ide volne cz a unás majú kódované ten odpad Co tam majú

    1. Tak keby u nás pustili ct1, ct2 volne tak môžu plustelku aj zrušiť, alebo keby sa dali tieto kanály za povedzme 5€ na rok predplatiť

    2. CZ zije 10 000000 milionov obyvatelov viac vyrobia viac penazi

  4. Kedy budú zaradené v Plustelke tv programy Sporty Tv , Prima Tv “ Sk“

    1. To akože vážne? Sporty by mal akú sledovanosť? To akože majú pridať každú blbosť? Prima TV SK to je čo za kanál? Pokiaľ viem, nič také nevysiela. Máš tam Prima Plus.

    2. CVX
      Čo bude a nebude zaradené v Plustelke bude vedieť prevádzkovateľ, pýtaj sa tam. Ale keďže nie je momentálne voľná kapacita tak nič. Sporty má vysielacie práva pre ČR a neviem aký prínosný obsah to bude mať pre diváka v SR. Určite to nebude mať vyššiu sledovanosť ako RTVS šport. Myslím, že sú hodnotnejšie kanály, ktoré by sa mohli zaradiť do plustelky s vyššou sledovanosťou.

    3. ..volná kapacita je, opýtaj sa /ne/ kompetentných prečo tie odpady hnoj, plus a wau vysielajú stále v neefektívnom mpeg2, čo už nevysielajú ani v Bangladéši.

    1. Na túto otázku bude vedieť odpovedať vlastník programu, pýtaj sa tam.

  5. Čudujem sa všetkým ktorí za ten humus ako je Markíza,, Ta3 atď.. ešte platia v balíku. Teraz bola na DVBT TA3 no odpad. To nestojí ani za voľné šírenie programu nie to ešte za to platiť. Slovenské televízie idú dolu vodou lebo neinformujú objektivne a zavádzajú.My diváci si to nezaslúžime. Sledovanosť rapídne klesá. Taká je pravda..

    1. Sledovanosť klesá? Zaujíma ma to. Daj čísla. Neobjektívne? Predstav si, že na to tu máme RPMS. Predpokladám, že si im už písal o všetkých prípadoch. Alebo len tak trepeš?

    2. Juraj
      Uvedom si, že to čo ty označíš za neobjektívne je len tvoj subjektívny názor. Prosím napíš mi pár médií ktoré sú objektívne, kde ty čerpáš objektívne a pravdivé informácie? Ale predpokladám, že už neodpovieš a zaradíš sa k ostatným spammerom a trollkom.

    3. Igor
      Mainstream nie je objektívny a nemá zmysel sa ani o tom hádať. Stačí vidieť prístup moderátorov k vybraným politikom v politických diskusiách. Ja keď chcem niečo vedieť o aktuálnom dianí, tak mám predplatený denník Štandard. Mám iks dôvodov prečo im dôverujem, ale vo verejnej diskusii to rozvádzať nebudem.

  6. JaSom tak sa bude po novom volať Prima Plus – Prima SK -zmenu plánuje samotná Prima nakoľko pod rovnakým názvom vysiela aj ich streamovacia služba a aby sa to neplietlo tak preto tá zmena názvu.

  7. Podľa 1 webu má prísť na Slovensko aj Prima Max a Prima Krimi , spolu s Prima Cool a Prima Love.
    Dve Stanice v roku 2024 a Prima Max a Prima Krimi v roku 2025.
    Článok je z dňa 23.02.2024.

  8. Zbitocné visielanie ten kódované mux nesleduje Ani 5%

    1. Tých 5% máš odkiaľ? Daj zdroj tvojich informácií? Či len tak z brucha si to vypotil?

    2. Kto vidí gramatické nedostatky základnej školy, tak dobre vie že takýto pisálek iba z brucha % potí 😀

  9. zbytočne niečo písať aj tak rozhodujú peniaze a to čo chcú ľudia už dávno nikoho nezaujíma nech si každý vyberie za čo bude platiť a či to vôbec ma zmysel samé hlúposti a zahmlievanie nič čo by sa dalo počúvať a nie pozerať prajem veľa zážitkov všetkým v pozerani

  10. A pre platiacich zakaznikov Plustelky maju aky benefit.
    Na tých úplne kaslu.
    Mohli by dat filmove AMC do HD.
    Alebo Dajto do HD.

Komentáre už nie sú povolené.