Reklama

Česká Warner TV spustí vysielanie v apríli, bude dostupná pre divákov zadarmo cez anténu

Spoločnosť HBO Europe, ktorú vlastní Warner Bros. Discovery, spustí bezplatnú Warner TV pre českých divákov v apríli tohto roku. Oficiálny termín štartu je naplánovaný na utorok 2. apríla 2024, teda hneď po Veľkej noci. Informoval dnes o tom vysielateľ.
Pokračovanie nižšie:

Od apríla si českí diváci budú môcť vychutnať širokú ponuku obsahu vrátane filmov a seriálov na Warner TV. Sme blízko spustenia nášho prvého voľne vysielaného kanálu na trhu a všetkým divákom prinesieme do vysielania veľkú knižnicu obsahu, od klasických filmov až po populárne seriály,“ povedal Václav Paleček, riaditeľ distribúcie a obchodného rozvoja spoločnosti Warner Bros. Discovery v Českej republike a na Slovensku.

Warner TV bude vysielať 24 hodín denne filmy, seriály či dokumenty v českom jazyku. Od jej štartu ju budú šíriť České rádiokomunikácie prostredníctvom svojich terestriálnych DVB-T2 vysielačov po celej Českej republike.

V prípade, že nám vysielateľ poskytne programové plány stanice Warner TV, bude aktuálny program k dispozícii v sekcii TV program.

Warner Bros Discovery stojí v ČR a SR aktuálne za TV stanicami Discovery, Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 4K, HGTV, TLC, Travel Channel, Investigation Discovery, Cartoon Network, Cartoonito, CNN, Food Network, Animal Planet, HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax a Cinemax , ako aj službou HBO Max.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Čehy nem majú Monopol na celoplošné šírenie DVB-T2 ako má Banánová republika, preto sa tam DVB-T2 rozvíja, kým v Banánovej republike DVB-T / T2 ubúda, upadá a likviduje sa…

    2. Na americké tupiny prerušované reklamou môžeš pozerať na tv markíza, joj a na hybridoch, takisto na hybridoch primy.

    3. Miki zase táraš. Ani v SR nebol monopol. Zisti si aké ceny dáva AVIS. Keby bol záujem, mohol mať vysielač v každom okresnom meste. Navyše vlastník Towercomu bol alebo aj je ten istý ako CRA. Ako je to teraz neviem, nesledujem to už. Veľký podiel na tom majú práveže diváci , lebo sú ochotní za TV platiť a chcú mať veľa programov vrátane českých. Nehovoriac o Markíza Krimi, ktorú si bežní (rurálni) Slováci žiadajú.

    4. AVIS je regionálny prevádzkovateľ a prakticky je už Towercom, lebo Towercom v roku 2018 kúpil regionálneho prevádzkovateľa DVB-T AVIS.

      V ČR sú celoplošní DVB-T2 prevádzkovatelia ČRa – České Radiokomunikace a Digital Broadcasting Services, ktorú založil Radim Pařízek.

    5. @ com :

      Přesně jak píšeš, v České republice jsou jen dva celoplošní provozovatelé a ne tři jak si někteří Slováci mylně myslí.

      Provozovatel CZ Muxu 23 jsou taky České radiokomunikace protože firmu CGD již velmi dávno vlastní oni zrovna tak jako Towercom vlastní Avis.

    1. Warner Bros (HBO) má omnoho viac predplatiteľov na Slovensku ako v CZ. Tak v CZ spustili stanicu s reklamami, kde si to doženú. Určite tam nečakajte filmové novinky. Inak Towercom a Čra majú rovnakého vlastníka. Avis ako konkurent tu vysielače vypína lebo nemá zákazníkov do svojich multiplexov.

  1. Prekvapilo ma ze Skylink stale drzi akciu na balik HBO ved ju chceli ukoncit alebo pochopili ze by si ho uz potom nikto znovu nepredplatil ved uz teraz su strasne drahy zdrazovat v dobe ked je vsetko dohladatelne na nete je podla mna hlupost bude to len viest ubytku ich zakazanikov ale to ich podla mna nezaujima.

    1. Jasne, chcem si pozriet film a budem 20 minut dohladavat na nete, stahovat a este si nebudem isty, ci je to v pozeratelnej kvalite. To som robil tak pred 15 rokmi…

    2. black 13-ked ťa osvieti technický duch tak si pozrieš čo chceš, kedy chceš, v super kvalite, žiadne reklamy/čo sú to reklamy?/žiadne sťahovanie…

    1. V Mux 23 na Test 4 bude Warner bros a idu spustit Test 1,Test 2 a Test 3 na Mux 23 je tam ešte volne miesto.Kde idu vysielat dalšie 3 Ceske programy.Nejedna sa o kanali Prima ani Nova.Jedna sa o dalši reklamny program ako Hit Tv ešte tento rok.Na Mux 23 ako najdeš v Ceskych strankach.A 2 dalšie začnu vysielat dalšie programy s Cr

  2. Pre Impera,v CZ je všetko v terestrike bezplatné ale na Slovensku u nenažraneho Towertrolu je väčšina programov spoplatnená v tzv.Plustelke

  3. Na slovensku je zakázané pozerat ceské kanál 26 rusí Gerecse aj bratislava kanál 33 trnava kanál 40 nitra klokocina odíde avis do pi.e

    1. No a ešte sú tu ľudia, ktorí Ti budú tvrdiť, že to nie je naschvál, lebo nie sú iné voľné kanály na ktorých by mohli tieto lokálky vysielať.

    2. ..na české programy máme satelit ale to ozaj niekto chce pozerať tie komerčné reklamami prepchaté nezmysly v dnešnej dobe internetu, kde si m ôžme pozrieť čo chceme a kedy chceme??????????

  4. A u nás v DVB-T voľne iba RTVS+JOJ+TV LUX …
    😀

    A k tomu ešte u operátorov vypneme pár českých staníc.

    Jednoducho sprostý štát 🙂

    1. Akože nechápem čo má štát prosím ťa s týmto spoločné? Okrem RTVS sú za tým všetko súkromné firmy. Už to pochopte, že pokiaľ budú ľudia ochotní platiť za TV, inak to nebude. Žiadny vysielateľ nebude platiť za distribúciu pokiaľ nemusí. Pritom je to veľmi jednoduché. Prestaňte platiť oberátorom a sledovať platenú TV. Televíziám klesne sledovanosť budú musieť hľadať príčinu. Vyplakávať a nadávať a popri tom všetkom platiť nepomôže. Lebo ten kto platí za TV s týmto spôsobom príjmu súhlasí.

    2. Ad Pravda: štát s tým má veľa spoločného lebo za 3€/mesačne prideľuje úrad pre reguláciu s neomylnou presnosťou kolízne frekvencie (33,40..) rušiace cezhraničný príjem. Tým znemožňuje technicky občanom možnosť prijímať neplatené mux a nadháňa ich do náruče plateným operátorom kt ich podoja. Pri týchto kolíznych frekvenciách úrad žiada o stanovisko susedné štáty ktoré dostane aj napriek tomu, že má medzinárodne pridelené frekvencie kde by žiadať nemusel. Tie ale nevyužíva. Pritom na stránkach úradu sa dočítame, že rozhoduje nestranne a nezaujato a v prospech obyvateľov SR. Inak s tým, že ľudia nemajú platiť plne súhlasím.

  5. Na ten eutelsat 9e tiez je tam ale je kódované tak Co klamú ze bude volné

Komentáre už nie sú povolené.