Reklama

Antik Sat zrušil výhodnú dlhotrvajúcu akciu, ktorú ponúkal pre všetkých klientov

Satelitná služba Antik Sat, ktorú prevádzkuje slovenský operátor Antik Telecom, zrušila podľa zistení SatelitnáTV.sk od marca dlhotrvajúcu akciu 1+1. Klienti, ktorí si objednajú službu od tohto mesiaca tak už nezískajú žiadne obdobie navyše, ako tomu bolo doteraz. V rámci akcie 1+1 pritom operátor vždy predplatné zdvojnásobil. V praxi tak pri objednaní a zaplatení napr. ročného predplatného získali klienti predplatné vybraného balíka až na dva roky, čo znamenalo, že cena programových balíkov vychádzala v prepočte presne o polovicu lacnejšie.
Pokračovanie nižšie:

Po ukončení akcie 1+1 zákazníci za najnižší balík Začiatok zaplatia reálne 3,9 eur mesačne, za vyšší balík Pohoda 7,9 eur mesačne a najvyšší Všetko 11,9 eur mesačne. Stále platí, že v cene všetkých programových balíkov je zahrnutý automaticky aj naďalej bezplatný prístup k internetovej Antik TV, ktorá ponúka archív na 20 dní. Kompletný cenník je v tabuľke nižšie.

Podľa vyjadrenia operátora bola uvedená akcia 1+1 nahradená novou, kde ponúka klientom pri kúpe balíka Všetko na jeden rok zadarmo úplne nový hybridný satelitný box Antik Nano 4S s archívom a satelitnou kartou. Pri predplatení nižších balíkov Začiatok a Pohoda môžu získať užívatelia zadarmo dekódovaciu kartu. Pre využitie tejto novej akcie však musia klienti navštíviť pobočku Antiku alebo autorizovaného predajcu.

Aktuálnu a kompletnú ponuku nielen slovenských a českých satelitných služieb, aj s technickými parametrami pre príjem, môžete nájsť už tradične v sekcii Frekvencie. Zoznam staníc každej platformy je navyše usporiadaný podľa oficiálnej kanálovej mapy.

BalíkCena (mesačne)
Začiatok3,9 €
Pohoda7,9 €
Všetko11,9 €
Filmový9,4 €
Babylon (iba cez internet)3,35 €
Maďarský balík (iba cez internet)3 €
Ukrajinský balík (iba cez internet)2,9 €


Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Akože to len tak bez avíza. Keby boli dali vedieť, určite by som si predĺžil predplatné o rok.

    1. Zlatý Skylink. Ten každoročné zdražovanie oznámi vždy min. mesiac vopred.

    2. Jasné veď zmeny v cenníku musia oznamovať mesiac dopredu podľa zákona. A teraz mi povedz kde si čítal, že Antik zmenil cenník?

    3. @ Igor :

      Ale toto nebylo zdražení ale skončení akce a nevím že by nějaké takové o tom že 10+2 skončí zveřejňoval dopřed pokud to není v ceníku který mění asi tak 1x za rok.

    4. @ Igor :

      U Skylinku např. nejnižší balík Mini stojí 8,40 € a je lautr nic k tomu základu. Takže základ u Skylinku je aj po zrušení akce u Antik SAT pořád 2,15x dražší!

    5. @ Igor :

      Mini od Skylinku oproti Začiatok od Antik SAT je jen navíc:

      Nickelodeon
      duck TV
      Minimax
      CS Film / CS Horor
      Film Europe+
      Filmbox Stars
      Viasat Explore
      Hobby Tv
      MTV Europe
      a trtktačka Leo TV

      V Antik u Začiatok je zasa oproti Mini navíc:

      JOJ Cinema
      RiK TV
      Arcadia World
      Slagr Premium
      Arena Sport 2
      AutoMotorSport
      a trtkačka
      Extasy 4K Platinum

      Podle mě z toho Minu od Skylinku k původnímu SERPU s Digitalem za něco stojí jedině co chybí u Antik v Začiatok je jedině ten Film Europe+

      A z Digitalu jedině ten Travel XP

  2. Antik stále ponúka konkurenčnú – cenovú alternatívu a to je dobre, stále sa oplatí. Ale to užívateľské menu-prostredie v internetovej televízii je veľmi komplikované-neprehľadné. Je čo zlepšovať

    1. Áno, cena je totiž to jediné, čím môže konkurovať iným operátorom.

    2. Stačí používať verziu 2.0 … Stará verzia bola trochu neprehladná… Aj na ňu sa však dalo zvyknúť…

  3. Bola to len otázka času. Polovičné ceny boli v roku 2024 nereálne.

  4. Antiktv zaradil stanicu seznam.cz cez aplikáciu v smart tv a v mobile

  5. Nedá sa pozrieť nova a Prima niekoľko dní dozadu.

  6. Právě včil sem zistil že na 11.324 V kde sú základní stanice (Jednotka HD, Dvojka HD, TA3 HD, Markíza HD, Doma HD, Dajto HD, Markíza Krimi HD, JOJ HD, JOJ Plus a Spark v HD pro Antik SAT je nově přidaná nová stanica MCM Top HD. 

Komentáre už nie sú povolené.