Reklama

Voyo rozšíri v rámci promo akcie športový obsah, pridá Nova Sport 5 a Nova Sport 6

Internetová streamovacia služba Voyo sa rozšíri koncom februára o nový športový obsah. Predplatitelia streamovacej služby na Slovensku budú môcť sledovať štart novej sezóny najprestížnejšej motoristickej súťaže Formula 1, ktorú otvorí v dňoch 29. februára – 2. marca 2024 Veľká cena Bahrajnu. Prenosy budú dostupné predplatiteľom v rámci časovo limitovanej promo akcie. Pre sledovanie bude aktuálne stačiť, aby mali klienti predplatenú službu za štandardný mesačný poplatok 5,99 eura.
Pokračovanie nižšie:

Okrem toho získajú všetci predplatitelia v rámci promo akcie tiež prístup k lineárnym programom Nova Sport 5 a Nova Sport 6, ktoré odštartujú vysielanie vo štvrtok 29. februára 2024. Čo sa state po skončení promo akcie prevádzkovateľ neinformoval. Podrobnosti zisťujeme. Aktuálne je známe iba to, že v prípade zmeny dostupnosti prenosov z Formula 1 a staníc Nova Sport 5 a Nova Sport 6 bude Voyo informovať všetkých záujemcov najmenej 30 dní vopred.

Nova Sport 5 bude vysielať prenosy z tréningov, kvalifikácií a všetkých hlavných pretekov motoristických pretekov Formuly 1 a vo vysielaní Nova Sport 6 sa objaví MotoGP. Okrem toho vysielateľ ďalej uviedol, že do vysielania oboch nových programov tiež pridá WorldSBK (majstrovstvá sveta superbikov) a vybrané futbalové zápasy z prestížnych európskych futbalových líg, ako sú Bundesliga, LaLiga či Serie A. Kompletný program stanice je už dostupný v sekcii TV program.

Sme radi, že aktuálne môžeme predplatiteľom Voyo vďaka F1 ponúknuť ešte viac kvalitných športových zážitkov. Verím, že to budú pre všetkých fanúšikov kráľovnej motoristického športu neopakovateľné momenty,“ povedal Peter Gažík, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Divákov budú priamymi prenosmi sprevádzať obľúbení komentátori Števo Eisele, Josef Král, Pavel Fabry a Jitka Poláková. „Budeme komentovať v trojici. Na to sa veľmi teším. Chémia, odbornosť, vtip, emócie, to je to, prečo si zapíname Formulu 1. Nie sme formulová veľmoc, ale vášeň medzi našimi fanúšikmi je neuveriteľná,“ prezradil Števo Eisele, ktorého si diváci môžu pamätať aj z vysielania TV Markíza, kde v minulosti takisto divákov sprevádzal prenosmi z F1.

Budeme mať štúdio pred pretekmi aj po nich. Budeme mať dostatok času zamerať sa na nehody, penalizácie a tak ďalej. To je veľké plus. Ďalej sa tešíme, že budeme mať aj dvadsať fanúšikov v štúdiu. Aj to nám nabije baterky, že nebudeme pozerať len do čierneho oka kamery,“ povedal bývalý úspešný motoristický pretekár Josef Král.

Nebudeme vysielať len Formulu 1, ale aj Formulu 2 a Formulu 3. Veľmi zaujímavá bude aj Formula 1 Academy s podporou tímu Formula 1. Bude to so všetkým, tréningy, kvalifikácie, preteky. Počas víkendu dostanete veľa zábavy. Všetko si to spolu rozoberieme a zažijeme,“ doplnil komentátor Pavel Fabry.

Ďalším členom nového formulového tímu bude Jitka Poláková, ktorá má s motorizmom veľké skúsenosti, pretože sedem rokov pracovala vo Ferrari. „Ja budem prostredník medzi divákmi a štúdiom. Aby divácke otázky a komentáre nezostali len na internete, ale aby sa dostali až k nám a my sme ich mohli rozoberať,“ povedala nová členka tímu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Odrazu to dajú aj na voyo, keď sa nevedia dohodnúť s operátormi…. komédia

  2. podla mna NS5 zaradí už len Telekom…aj to bude neskôr…môj tip je od 01.04.2024….čiže zákaznici antiku,sledovanietv,sweetv,lepšiatv,upc,slovanet,orange atd atd budú bez F1….a pritom Sport1,2 mali takmer všetci…proste takto to dopadne,ked to kúpi Nova,ktorá potrebuje natom zarobiť….ved len blázon si môže myslieť,že im operátori budú platiť obrovské prachy zato aby mali jeden novy program,kde je formula….áno niektorí fanušikovia budu nahnevaní a sklamaní,ale prežiť sa to dá…pochybujem,že niekto odíde od antiku,orange atd len preto,lebo nebudu mať f1

    1. Je to tak preto, lebo vysielacie práva sú niekoľko násobne drahšie ako v minulom období. To je to isté ako pri tenise. Minulý rok mohli fanúšikovia sledovať ženský tenis WTA voľne na RTVS a aj na internete. Dnes to má Canal+ a kto chce sledovať, nech platí 9.99€ mesačne. Prečo si RTVS nenechala tenis? Prečo si AMC nenechala formulu? Odpovedzte si sám…

  3. Keďže RTL bude šíriť prenosy z F1 zadarmo, mala by určite Nova a Markíza okamžite žiadať, aby túto stanicu rýchlo všetky káblovky stiahli… tak ako to urobili pri českých staniciach 🙂

    1. Markíza a joj si práve natento… do vlastného hniezda, tým že sa snažili o odstránenie českých staníc zo slovenska. Prima podľa jedného webu chystá veľkú expanziu na slovensko a tým pádom budú brať sledovanosť a reklamný priestor vyššie spomenutým dvom TV.

    2. Paťo Ide len o biznis a Prima chce na našom trhu len zarobiť na reklamách. Obsahovo to však bude odpad 😀

    3. mracik na magio cez net co mam XL balik uz RTL DE nie je od 15.1 mozno prave koli F1 a predpokladam ze magio NS 5 zaradi.

  4. RTL a ORF už dávajú len vybraté preteky. Teda nie celú sezónu.

    Mracik, asi si to dlho na RTL neprepol.

  5. A zase idú dávať mladých zilinčanov proti Kodani na tom vojovi…
    Dúfam, že aj ME vo futbale bude len tam. Ako mohli dostať licenciu na futbal. A jojka na hokej… Hrôza.

    1. O dva mesiace to môže byť 9,99 €. Nemá F1 TV možnosť sledovať prenosy z viac kamier ako je len v TV? Keď už to dajú na Voyo, tak by som očakával viac možností pri sledovaní a jednou z nich je práve výber kamier.

    2. A to je na Voyo aj nova sport 1,2, ktoré sú tiež len v dražších balíčkoch u operátorov ako za 5,99.

    3. F1TV ma vyhodu ze pozeras co chces, ci klasicky pretek, ci z onboardu, mas live timing, radio

  6. zaujimave ze zrazu ste vsetci ochotni si v pohode zaplatit za F1 a programy TV Makriza na Voyo ale zaplatit Skylinku za 80 programov kde teda bude aj Nova Sport 5 s F1 15,90eur s tym nejako program mate poniektori 🙂

    1. Zober si to z tohto uhla. Máš Antik za 5.90€ mesačne, donedávna si tam sledoval F1 a bol si spokojný. Ale chceš sledovať F1 aj naďalej, aj keď je jasné, že Antik NS5 nikdy nepridá. Máš 2 možnosti. Zrušíš celkom Antik za tých 5.90€ a objednáš si Skylink za 15.90€. Alebo zatiaľ ostaneš verný Antiku a dokúpiš si Voyo za 5.99€ mesačne, stále je to menej ako tých 15.90€ za Skylink. Ako mne je to fuk, ja mám satelit od Skylnku s balíkom kombi+… ale ver, že takto niektorí počítajú každý cent, aj keď nie sú nato odkázaní.

    2. Nieje problem si priplatit NS5 ale problem je ze vacsina operatorov ho ani neponukne tak ina moznost nieje

    3. Veľmi jednoducho to počítaš. Vôbec si tam nezahrnul premenné.

  7. cez Voyo bude na Nova Sport 5 aj archiv ci nato mozeme zabudnut?

    1. Plnohodnotný archív tam nemajú žiadne TV stanice. Prenosy čo budú na Voyo (F1, UFC) sa budú dať predpokladám pozrieť aj spätne.

  8. Takže ako zákazník UPC platím za veľké hovno. Na Vojo nieje F2 a F3

Komentáre už nie sú povolené.