Reklama

UPC: Do ponuky pribudlo veľké množstvo regionálnych staníc a predstavený bol nový TV set-top-box

Operátor UPC v týchto dňoch rozšíril ponuky TV služieb o množstvo nových regionálnych a mestských televízií. Doteraz mohli sledovať klienti vybrané regionálne televízie iba pre daný región, to znamená, že napr. Levickú TV iba v Leviciach atď. Odteraz sú všetky tieto televízie sprístupnené všetkým TV zákazníkom bez ohľadu na lokalitu a predplatený TV balíček, pričom nechýbajú ani v UPC TV aplikácii. Do ponuky preto pribudlo až 25 slovenských mestských a regionálnych televízií.
Pokračovanie nižšie:

Všetci klienti UPC na celom Slovensku môžu vďaka tejto zmene sledovať po novom aj TV Bratislava, Západoslovenská TV, Mestská TV Trnava, TV Nitrička, TV7 Prešov, TV Reduta, RTV Krea, DSTV, Bardejovská TV, TV Poprad, TV Hronka, Levická TV LTS, TV Stará Turá, Bánovská TV, Hlohovská TV, TV Mistral, ATV Žiar nad Hronom, Rožňavská TV, TV Dolný Kubín, B52 Vranovská TV, TOP TV Topoľníky, Ľubovnianska TV, TV Nové Zámky, TV Moldava a TV Vita.

Nový set-top-box

Operátor UPC uviedol v týchto dňoch UPC Mini TV Box s rozmermi 8x8x1,6 cm. Ide o zariadenie založené na IP TV technológii. Zákazník ho môže použiť kdekoľvek v rámci siete operátora, stačí mať internetové pripojenie od UPC (Wi-Fi alebo ethernetový kábel). Vďaka malým rozmerom je možné box skryť napr. za zadnú stranu televízora.

UPC Mini TV Box ponúka nielen široký výber nových funkcií a intuitívne ovládanie, ale aj až 6 užívateľských profilov, takže si každý užívateľ v domácnosti môže nastaviť vlastný zoznam TV kanálov podľa svojej preferencie. Zákazník môže na UPC Mini TV Boxe sledovať viac než 200 TV staníc v ponuke UPC TV, ako aj viac než dve desiatky rôznych aplikácií. Samozrejmosťou je 7-dňový TV archív, či pozastavenie práve sledovaného programu,“ uvádza operátor.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ja som s UPC spokojná. Tie tv programy ktoré sú pre mňa atraktívne sú v ponuke aj po obrazovej stránke mi vyhovuje.

    1. ten ich settopbox stojí za dve veci..lepšie je používať Apple TV a tam si nainštalujem aplikácie a televízie aké chcem, platím kedy chcem a koľko chcem a pozerám čo chcem a kde chcem bez toho aby som riešil či som na wifi a u akého operátora..

  2. Blbosti pridávať, to áno. Ale adekvátne programi a komunikácia so zákazníkom to je na bode mrazu.

  3. Mohli by ste už konečne informovať zákazníkov či zaradite do svojho vysielania od 29.2.2024 aj Nová Sport 5 a Nová Sport 6 veľa Vašich zákazníkov by to ocenilo.

Komentáre už nie sú povolené.