Reklama

SkyShowtime upraví cenu a začne ponúkať nové predplatné s reklamami

Streamovacia služba SkyShowtime dnes oznámila, že od 23. apríla 2024 ponúkne pre zákazníkov na všetkých viac ako 20 trhoch nové predplatné s reklamami pod názvom Štandardné s reklamami. Predplatné bude ponúkané spolu s existujúcim predplatným, ktoré dostane názov Štandardné Plus. Štandardné predplatné s reklamami bude obsahovať reklamy, predplatné Štandardné Plus zostane bez reklám.
Pokračovanie nižšie:

Štandardné predplatné s reklamami ponúkne všetok obsah SkyShowtime za 4,99 € mesačne, zatiaľ čo predplatné bez reklám (Štandardné Plus) bude stáť bežne 7,99 €. Doteraz pritom služba ponúkala predplatné bez reklám za 5,99 €.

Nové Štandardné predplatné s reklamami bude predstavené na všetkých viac ako 20 trhoch spoločnosti SkyShowtime vrátane Albánska, Andorry, Bosny a Hercegoviny, Bulharska, Chorvátska, Českej republiky, Dánska, Fínska, Maďarska, Kosova, Čiernej Hory, Severného Macedónska, Nórska, Holandska, Poľska, Portugalska, Rumunska, Srbska, Slovenska, Slovinska, Španielska a Švédska.

Ceny za službu SkyShowtime

PredplatnéCena
Štandardné predplatné (do 22. apríla 2024)5,99 €
Predplatné Štandardné Plus (od 23. apríla 2024)7,99 €
Štandardné predplatné s reklamami (od 23. apríla 2024)4,99 €
Ročné Štandardné predplatné s reklamami (od 23. apríla 2024)39,99 €
Ročné predplatné Štandardné Plus (od 23. apríla 2024)62,99 €

Pripravované novinky

Medzi pripravované filmové trháky, ktoré môžu čoskoro predplatitelia očakávať sú Asteroid City od Wesa Andersona, Mission: Impossible – Odplata, Zlatým glóbusom ocenený Oppenheimer, Labková patrola vo veľkofilme (PAW Patrol: The Mighty Movie) a Ninja korytnačky: Mutantský chaos (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem). Okrem toho pribudne tiež nová exkluzívna a lokálna tvorba, ktorá sa objaví na obrazovkách v roku 2024, ako napr. A Gentleman in Moscow, Apples Never Fall, Bargain, HALO (2. séria), Knuckles, Lawmen: Bass Reeves, Mary & George, Sexy Beast, Star Trek: Discovery (1.-5. séria), Ted, The Curse, The Family Stallone (2. séria), Tetovač z Auschwitzu (The Tattooist of Auschwitz) a Veronika.

Služba SkyShowtime odštartovala oficiálne na Slovensku 14. februára 2023. Klientom ponúka obsah od Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime, Sky Studios a Peacock. Pre využívanie je nutné internetové pripojenie. K dispozícii je priamo prostredníctvom webových stránok alebo aplikácie SkyShowtime. Aplikácia je dostupná pre zariadenia s operačným systémom Apple iOS, tvOS, Android alebo Android TV, Google Chromecast, LG TV a Samsung TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Teraz je celkom dobrá akcia 23,50 € na 6 mesiacov – to je ekvivalent iba 3.92 EUR mesačne.

  2. Mal som túto službu na mesiac zdarma za nákup produktu v istom internetovom obchode… za ten mesiac som si ju pustil 1x…. slovom jeden krát 😀 😀 😀 Zbytočná služba s opozeranými titulmi

    1. Imper- presne tak. Tiež som ju mal za 3€ niekoľko mesiacov- nepresvedčila ma-väčšinou staršie tituly pre nenáročného diváka…a neúplné série seriálov.Zrušil som.

    2. Tiež som dostal darček z internetového obchodu na 1 mesiac zdarma. Lenže aj tak sa odomňa chceli číslo mojej bankovej karty. Spýtal som sa ich, na čo potrebujú číslo karty, keď to má byť zadarmo. Poslali mi všeliaké vykrútené odpovede. Tak som sa na nich vykašlal. Darček by mal byť darčekom a nie s riskom o peniaze obdarovaného.
      Ešte by som ich mal niekde v Anglicku naháňať, aby mi nestrhávali peniaze alebo vrátili strhnuté.

  3. Pre mňa Showtime nie je až taká zlá, ale určite by som už nedal 60 eur za jeden rok. Stačí, mi predplatné na mesiac alebo dva v priebehu roka. Takto využívam aj iné služby.

  4. ..stále máme 1000x lepšie možnosti a boli tu už dávno pred týmito súčastnými streamovacími „s/l/úžbami, treba len hladať

  5. ..pre diváka-veľmi správne si urobil, nikde nikdy kartové údaje nezadávať aj ked vám ponúkajú niečo „zadarmo“ lebo by si potom strhli čo by chceli a určite je tam nejaká klauzula vo všeobecných podmienkach samozrejme v neprospech diváka.

    1. ..co to meles za nezmysly? Ak by si niekedy mal aktivovanu Magio TV gratis, tak podobne koniny nepises 😀

    2. Vždy máš v nastaveniach možnosť zrušiť opakovanú platbu… ty si zrejme nemal ešte žiadnu službu objednanú….

Komentáre už nie sú povolené.