Reklama

Skylink rozšíril mobilnú službu pre slovenských klientov o dokumentárny kanál v slovenčine

Začiatkom februára rozšíril Skylink slovenskú ponuku o dokumentárny kanál JOJ Svet. K novinke mali prístup iba klienti satelitnej služby, ktorí prijímajú programy z družice Astra 3B (23,5°E). Podľa zistení SatelitnáTV.sk dnes operátor pridal tento program už aj do služby Skylink Live TV. JOJ Svet v HD kvalite je tak oddnes súčasťou ako satelitnej, tak aj internetovej služby operátora.
Pokračovanie nižšie:

JOJ Svet odštartoval vysielanie 15. augusta 2023. Divákom ponúka dokumenty v slovenskom jazyku so zameraním na prírodu, zvieratá, históriu, politiku, spoločenské vedy, astronómiu či vesmír. Určitú časť programu tvoria aj vlastné dokumentárne série. Vysielanie je k dispozícii vo vysokom rozlíšení (HD) a prístup k nemu majú bežne klienti od programového balíka Digital. Aktuálny program stanice je sprístupnený v sekcii TV program.

Nepôjde pritom v tomto týždni o poslednú novinku v ponuke Skylinku. Už o niekoľko hodín by mal operátor zaradiť do ponuky aj športový kanál Nova Sport 5.

TIP: Nova Sport 5 súčasťou ponúk TV služieb Skylink a Skylink Live TV, mení sa aj poradie staníc

Aplikácia Skylink Live TV je dostupná ako pre mobilné zariadenia s operačným systémami iOS a Android, tak aj pre vybrané Smart TV značky Samsung, LG, Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai, Orava alebo satelitné prijímače KAON MZ-102, KAON MZ-104, špeciálne boxy Tesla Mediabox QX4 či všetky zariadenia s Android TV alebo novším Google TV. Popri tom je možné službu využívať aj cez webové rozhranie na akomkoľvek PC.

Aktuálnu ponuku služby Skylink Live TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT. V prípade, že potrebujete porovnať ponuky vybraných operátorov, môžete využiť Porovnávač ponuky.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Ja som sa nato pytal a odpovedali mi len ze sa rokuje. Vyzera to ze o Moto Gp pridem a prestanem platit Skylink. Hladam inu moznost. Mozno Redbull Tv aj keby to bolo v Nemcine mi to nevadi. Kedisy som pozeral Moto Gp len na Nemeckych staniciach.
      Jedna sa o uzemie Slovenska. Lebo v CR zevraj Telly a O2 ponukaju Novasport 6

  1. Ten bude iba na Nova Sport 6, tú má zatiaľ len O2 TV v ČR

    1. Voyo SK bude mať NS5 aj 6… v rámci promo akcie, neuvádzajú však koľko bude tá akcia trvať. Avšak prvé 3 kolá sú isté

  2. Keď sledovať a mať aj zážitok z TV vysielania, tak jedine cez satelit

  3. Prosím neplánuje Skylink pridať dokumentárnu stanicu ID a TLC stanicu ďakujem.

  4. Skylink má nové frekvecie 12051/V/29900
    a 12265/H/29900

Komentáre už nie sú povolené.