Reklama

Prevádzkovateľ služieb Skylink a freeSAT sa stal členom SAKT

Televízny operátor CANAL+ Luxembourg, ktorý na slovenskom a českom trhu prevádzkuje služby Skylink, Skylink Live TV a freeSAT, sa stal členom Slovenskej asociácie pre káblové telekomunikácie (SAKT).
Pokračovanie nižšie:

Posila našej asociácie v podobe CANAL+ je pre nás veľmi významná. Upevňujeme tak svoju pozíciu voči najsilnejším vysielateľom či iným mediálnym partnerom,“ uviedol Otto Verbich, prezident SAKT.
Členstvo v združení prináša viacero výhod. Zastupujeme spoločné záujmy operátorov pri  regulačných orgánoch, dbáme na ochranu právnych záujmov operátorov-členov SAKT a okrem iného vytvárame priestor na vzájomnú výmenu skúseností,“ doplnil.

Slovenská asociácia pre káblové telekomunikácie zastupuje na našom trhu už vyše 25 rokov operátorov rôznych veľkostí a platforiem a pomáha im pri komunikácii s televíznymi kanálmi a organizáciami kolektívnych správ. Oficiálne vznikla 23. apríla 1991 ako záujmové, nezávislé, nekomerčné a nepolitické občianske združenie. Združuje už vyše 100 operátorov, medzi nimi aj telekomunikačné stálice ako Slovak Telekom, Orange, ANTIK Telecom, DIGI Slovakia, Satro, DSI data či mnohých ďalších menších či väčších káblových a iných operátorov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Môžu zatlačiť napr. na Markízu či JOJ spoločne, ak sa im nebudú páčiť podmienky zmluvy. Je to lepšie ako keby v tom bol len jeden.

  1. klienti mozu zatlacit na mark a joj???
    Nebud smiesna 🙂

    1. SAKT bude môcť zatlačiť s väčšou váhou, čo je na tom nepochopiteľné?

  2. Súhlas. Operátori spojte sa ignorujte požiadavku na pretáčanie reklám. V opačnom prípade stratí archív pre mňa význam a potom sa zariadim inak. Satelit s PVR a nikto mi nebude diktovať či mám alebo nemám sledovať reklamy na platených TV.

    1. Pre mňa archív význam nestratí, z archívu si pustím program, ktorý bežal v čase, kedy som nemohol sledovať normálne tv na rtvs, čt, nejakej filmovej alebo dokumentárnej stanici, športové highlighty, prípadne si pustím futbal na NS3 a NS4, ktorý bežal súbežne so zápasom, ktorý som sledoval v priamom prenose. Markíza a joj ma nezaujímajú… sú na konci zoznamu staníc v mojom satelitnom prijímači.

    2. Re: Imper
      Jopo písal o satelite s PVR. PVR znamená, že si sám nahráva na lokálny disk programy, ktoré ho zaujímajú a vytvára si vlastný archív.
      Ja to tiež tak robím. Kvalita obrazu je vyššia (kvalita IPTV archívov je veľmi premenlivá) a nie som limitovaný časom, dokedy si môžem program pozrieť. Výhodou je satelitný prijímač s Linuxom, v ktorom je možné popri nahrávaní sledovať už iný nahraný program.
      Archív cez IPTV využívam len ako rezervu, keď dodatočne zistím, že sa niečo oplatilo pozrieť.

  3. Áno a potom keď operátori sa dohodnú s Markizou a Jojko na nižších cenách ( čo nenastane), tak určite znížia mesačný poplatok klientom.

Komentáre už nie sú povolené.