Reklama

Po februárovej zmene cenníka ponúka Skylink teraz klientom špeciálne akciové ceny na vybrané programové balíky

Len pred pár dňami vstúpil do platnosti nový cenník a už začal operátor Canal+ Luxembourg, ktorý prevádzkuje platformy Skylink, Skylink Live TV a freeSAT, ponúkať pre klientov špeciálne zľavy na vybrané programové balíky.

Podľa zistení SatelitnáTV.sk sú aktuálne špeciálne zľavy poskytované plošne pre všetkých záujemcov o balíky Kombi+ Applet TV+, Canal+, Canal+ Komplet, HBO Standard a HBO MaxPack. Aktuálny prehľad zliav prinášame nižšie v tabuľke. Väčšinou je však zľava poskytovaná zákazníkom, ktorí si predplatia balík jednorázovo na 12 mesiacov, alebo si vyberú pravidelnú mesačnú platbu kartou.
Pokračovanie nižšie:

Zaujímavá môže byť akcia na nový balík Kombi+ Applet TV+, ktorý ponúka všetky televízne programy z balíka Kombi+ a doĺňa ho obsah zo služby Apple TV+, ktorý je k dispozícii priamo v Skylink Live TV. V aktuálnej akcii môžu získať diváci tento balík v prepočte za 20 € mesačne v prípade, že si ho aktivujú na 3 mesiace vopred, alebo využijú pravidelnú mesačnú platbu kreditnou kartou.

Aktuálne akcie (satelitná služba)

BalíkAkciové cenyBežné cenníkové ceny
Kombi+ Applet TV+3 mesiace jednorazovo 60 €
Mesačne platobnou kartou 20 €
3 mesiace jednorazovo 65,70 €
Mesačne platobnou kartou 21,90 €
HBO Standard12 mesiacov jednorazovo 89 €12 mesiacov jednorazovo 106,80 €
HBO MaxPack12 mesiacov jednorazovo 109 €12 mesiacov jednorazovo 130,80 €
Canal+12 mesiacov jednorazovo 99,90 €
Ročne platobnou kartou 99,90 €
12 mesiacov jednorazovo 119,88 €
Ročne platobnou kartou 119,88 €
Canal+ Komplet12 mesiacov jednorazovo 119,90 €
Ročne platobnou kartou 119,90 €
12 mesiacov jednorazovo 143,88 €
Ročne platobnou kartou 143,88 €

Aktuálne akcie (internetová služba)

BalíkAkciové cenyBežné cenníkové ceny
Canal+ Komplet12 mesiacov jednorazovo 119,90 €
Ročne platobnou kartou 119,90 €
12 mesiacov jednorazovo 143,88 €
Ročne platobnou kartou 143,88 €

Všetky vyššie uvedené akciové ceny v tabuľke platia do odvolania. Klienti o ne nemusia žiadať. Sú dostupné v zákazníckej zóne automaticky.

Okrem plošných akcií, ktoré sú zverejnené na webe platformy Skylink, nie je žiadne tajomstvo, že operátor poskytuje tiež zákazníkom individuálne zľavy, ktoré nie sú verejne známe. Pred koncom predplatného ich môže vidieť každý predplatiteľ v zákazníckej zóne. Vieme napr. aktuálne o akcii na balík Smart pri ročnom predplatnom v prepočte za 9,90 € mesačne a k tomu balík CANAL+ na 3 mesiace zadarmo. Bežná cenníková cena je pritom za balík Smart 11,60 € mesačne a samozrejme bez balíka Canal+. Ide však o individuálnu cenu, ktorú ponúka operátor klientovi ktorému skončilo predplatné balíka Smart. Ponúka alebo ponúkol aj vám Skylink špeciálnu zľavu? Môžete sa s ponukami podeliť s ďalšími zákazníkmi v komentároch pod správou.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Skylink sa teraz sam prezradil o kolko predrazuje svoje baliky…Aj tak su akciove ceny sialene. Ak by boli akciove ceny polovicne oproti cenam cennikovym ako trebars u Antiksatu, tak az potom by Skylink priznal skutocnu farbu svojich obchodno spekulantskych predrazenych praktik 😀

  2. Indiferent maš pravdu ja mám ANTIKSAT mám komplet aj s HBO platím raz za rok druhý rok zdarma.

  3. Zase sa ozvala jedna socka, ktorá sem vypisuje pod rôznymi prezývkami. Si nájdi robotu, babu, nejaké hobby, začni robiť niečo zmysluplné a nie len vysedávať pred pc a žiť na úkor iných. S tým antikom si maximálne trápny, už by som si ho nepredplatil, aj keď som o tom v minulosti uvažoval.

    1. Co to meleš. Trápny je Skylink so svojími neustálymi optimalizáciami a zmenami cien paketov. Sami nevedia kam z konopy. To, čo si navarili teraz žnú v podobe odlivu svojich zákazníkov ku iným pay-tv platformám. Ty Robo64 si plať čo chces, pretože je to tvoja vec a moja zbytočná starosť.

  4. Ved akciu na HBO max pack mali ukoncit a oni v tom pokracuju co sa asi stalo zrazu zistili ze by to viedlo este vecsej strate zakaznikov aku maju teraz ved zvisovat ceny televizie v dobe internetu kde sa da vsetko najst a zadarmo je hlupst co by viedlo len ku krachu ich firmy.

  5. Skylink skoncil odislo z neho od noveho roka vyse 500 000 klientov..

  6. Bože, mohli by prísť s nejakou zľavou pre fandov F1, teda pre balík Kombi+. Lebo platiť 20 € mesačne 3 mesiace oproti 19,90, sa mi kus neoplatí len kvôli Apple TV. Hlavne, že fanúšik Premier League a WTA to má za prijateľných 9,99 na mesiac. Chcelo by to balík Nova Sportov za podobnú cenu.

    1. Tak Nova Športy budú tie najdrahšie. V Canal+ majú svoje programy, tak tam logicky vedia dat lepšiu cenu.

  7. Skylink stále zvyšuje poplatky …ponúka športové programy ktoré nie každý pozerá ale čo je najhoršie že pri zmene počasia ( sneh, vietor, dážď) programi sa rušía?!! Vaša spoločnosť by mala dlhoročným klientom ponúknuť aj výhody a bonusy ….nielen zvyšovať poplatky….

    1. To rušenie programov nie je chybou skylinku. Niekedy to je spôsobené menšou parabolou, alebo keď je pohnutá. Ja som mal výpadok v 2023 asi 2x na 20 minút, keď bola silná búrka. Ináč bol signál na výbornú celých 363 dní.

    2. ANTIK SAT taktiež takmer bez výpadkov, pri zhoršenom počasí to vypadlo asi raz, čo som zaznamenal minulý rok, parabola 80cm…

    3. …a Antik SAT má výhodu aj v tom, že ak máš ich box napr. MINI alebo NANO a máš samozrejme aj postačujúci net konekt, tak si to pri burke prepneš na IPTV a neriešiš + Archív na tuším 20 dni zadara a za tu cenu, akože bezkonkurenčné 😉

  8. Kombinacia kombi+ a k tomu hbo balik je v akcii drahsia ako premium. Takze motivacia na premium. Ale to hbo uz neni co byvalo 🙂

    1. Ako to myslíš, že HBO nie to, čo bývalo? HBO nemám, tak neviem, čo sa postupom času zmenilo…
      PS: inak ani MTV už nie je to, čo bývalo, porovnať MTV Europe z 2000s, MTV CZ z 2010-2013, MTV Europe z 2014-2019, MTV Europe súčasné, MTV Germany z 2018-2020, MTV Germany 2020-2022 a MTV Germany 2022-dnes je tiež veľký rozdiel…

    2. A hlavne Viva do 2010, Viva 2011-2014 a VIVA 2014-2015 a VIVA 2016-do konca v 2018…

  9. Nevadí ja mám Smart balík za 9,90 € mesačne + k tomu balík Canal + na 3 mesiace zadarmo ponuka od Skylinku mal som balík Mini.

  10. Budú do balíka Kombi zaradené stanice Nová šport 5 a? 6

    1. Pokud Skylink zařadí i Nova Sport 6 tak bude spolu s Nova Sport 5 v balíčku Kombi Plus.

Komentáre už nie sú povolené.