Reklama

Nova Sport rozširuje športovú ponuku o prenosy UFC, ponúkne ich na novej stanici

Športová ponuka platených staníc Nova Sport sa rozšíri o prenosy z najprestížnejšej MMA organizácie na svete UFC (Ultimate Fighting Championship). Vysielateľ ich ponúkne na novej športovej stanici Nova Sport 6, ktorá odštartuje oficiálne vysielanie vo štvrtok 29. februára 2029. Do dnešného dňa však nepotvrdil žiadny slovenský operátor pridanie tohto programu do svojej ponuky. Pár hodín pred štartom je isté iba to, že bude v službe Voyo.
Pokračovanie nižšie:

Nova Sport 6 odvysiela naživo všetky najbližšie galavečery UFC. Už túto sobotu 2. marca 2024 to má byť podujatie UFC Fight Night z amerického Las Vegas. Divákov čaká počas noci bojovníkov atraktívny súboj ťažkých váh Rozenstruik vs. Gaziev, ale aj ďalšie účinkovanie slovenského zástupcu v UFC Ľudovíta „Lajosa“ Kleina. Ten dosiaľ v najprestížnejšej MMA organizácii na svete absolvoval sedem duelov a zaznamenal v nich štyri víťazstvá, dve prehry a jednu remízu. V rámci najbližšieho podujatia sa proti nemu postaví domáci nováčik AJ Cunningham. Ich vzájomný súboj je na programe v rámci Prelims zápasov v atraktívnom čase so začiatkom o 20:00 hod.

Súčasťou vysielania UFC na Nova Sport 6 a Voyo bude aj bohatý sprievodný program, ktorý divákom zaistí komplexný zážitok. „Tento krok je súčasťou našej neustálej snahy poskytovať vysokokvalitný obsah, ktorý spĺňa očakávania tých najnáročnejších divákov. Skupina Nova, ako predchádzajúci vlastník vysielacích práv pre UFC, pomohla vybudovať a rozšíriť popularitu MMA v Česku a na Slovensku. Sme teda nesmierne radi, že sa UFC vracia po krátkej odmlke späť domov na Nova Sport,“ hovorí Dušan Mendel, vedúci športu pre TV kanály & VOD TV. 

Denne aktualizovaný program nielen športových staníc Nova Sport môžete nájsť v sekcii TV program.

Mohlo by vás ešte zaujímať