Reklama

Česká Prima chce spustiť pre slovenských divákov ďalšie dve TV stanice

Po televíznej stanici Prima Plus, ktorá odštartovala 23. januára 2017, sa v budúcnosti môžu v ponukách slovenských operátorov objaviť oficiálnej ďalšie dve stanice. Česká televízna skupina Prima podala v utorok 6. februára 2024 českej Rade pre rozhlasové a televízne vysielanie (RRTV) dve žiadosti o vysielacie licencie pre programy Prima Love SK a Prima COOL SK.
Pokračovanie nižšie:

Český mediálny regulátor sa môže žiadosťami o licencie zaoberať na jednom z najbližších zasadaní, ktoré bude v dňoch 20. a 21. februára 2024. V prípade, že programy licencie získajú, budeme o tom ešte samozrejme informovať.

Súčasný kanál Prima Love sa zameriava prevažne na ženy. Vo vysielaní prináša seriály a filmy. Prima Cool sa orientuje predovšetkým na mladších mužov.

FTV Prima stojí aktuálne za stanicami Prima, Prima +1, Prima Cool, Prima Krimi, Prima Love, Prima MAX, Prima ZOOM, Prima Star, Prima Show, CNN Prima News a Prima Plus. Posledne menovaný kanál je aktuálne jediným programom z rodiny kanálov Prima, ktorý môžu oficiálne šíriť aj slovenskí operátori.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Markíza dlhodobo váha so spustením ďalšej stanice….(a to nemá kde umiestniť reklamy). JoJka spúšťa jednu stanicu za druhou, reklamný koláč je obrovský-topia sa spolu v peniazoch €€€. Situáciu umne využíva PRIMA a tak prichádza na náš trh s verziami pre SK- super.

    1. Ďalšie odpadové stanice spustené len kvôli zisku z reklám… ak si myslíš, že obsah bude totožný s orig. cz verziou, tak sa mýliš…

    2. Ja by som sa netešil. JOJ a Prima spolupracujú. Na Prima Plus dáva reklamy JOJ. SK verzie Love a Cool nebudú dávať určite to isté čo české. Bolo obdobie, keď aj na Prima Plus začali vysielať zahraničné seriály a ako to dopadlo?

  2. Nielen Prima Plus ale aj CNN Prima News môžu oficiálne šíriť slovenskí operátori.
    Reklamu na týchto SK verziách staníc bude predávat TV JOJ, rovnako ako to je aj na Prima Plus.

  3. Na slovenských verziách Prima cool a love budú aj akvizície.

    1. Však samozrejme, lebo aj tak nič nevysielajú čo zároveň tieto dve Primy. Smutné, že TV trh takto zlyhal a niežeby sa snažili Markíza s Joj vylepšiť svoje programy, tak radšej idú vyháňať konkurenciu a vyhovárajú sa na niečo, čo nikomu 20 rokov nevadilo. Nova a Markíza je jeden tandem, preto sa nedajú pozerať Novy. Ale Prima na to ide inak, vyslovene si ide nabrať prašule aj zo SK TV trhu, lebo moc dobre vie, že zákazníkov tu má. Len musia vysielať lepšie veci ako Prima Plus.

  4. Nech sú všetky TV stanice na všetkých spoločnostiach napríklad ako Orange a O2 atdt
    Všetky Tv stanice Prima

  5. ..tie reklamy v tv je ten najideálnejší spôsob, akým odlievajú zahraničné firmy peniaze von, preto tolko tv kanálov.Lenže v dnešnej dobe netu si každý normálny človek pozrie čo chce a kedy chce a nie je odkázaný na klasickú tv.

    1. Lenže tých ľudí, ktorí pozerajú klasickú tv je stále viac (aj keď sa ich podiel kontinuálne zmenšuje) než tých, ktorí majú dobrý net a dostatok dát a pozerajú len cez internet.

Komentáre už nie sú povolené.