Reklama

Canal+ rozšíril obsah o Apple TV+, ponúka 25% zľavu na tri mesiace

Podobne ako klienti platforiem Skylink a Skylink Live TV môžu od 1. februára sledovať obsah Apple Originals (Apple TV+ ) aj predplatitelia streamovacej služby Canal+.
Pokračovanie nižšie:

Zákazníci služby Canal+ nájdu ponuku Apple TV+ priamo v aplikácii Canal+. Prístup k novému obsahu majú predplatitelia balíka Canal+ Komplet, ktorý stojí bežne 11,99 € mesačne. Súčasťou balíčka je nielen Apple TV+, ale aj videotéka Canal+, filmové programy z rodiny FilmBox (Filmbox HD, Filmbox Stars HD, Filmbox Extra HD, Filmbox Premium HD a Filmbox Family  v SD), program CANAL+ Action a všetky športové programy Canal+ Sport, ktoré divákom prinášajú priame prenosy z anglickej Premier League a ženských tenisových turnajov okruhu WTA.

Akciová cena

Do konca februára môžu získať predplatitelia zľavu 25 % na prvé 3 mesiace. Akcia platí ako pre nižší balík Canal+ (9,99 €), tak aj drahší Canal+ Komplet s Apple TV+ (11,99 €). Počas akcie tak môžu získať balík Canal+ v prepočte za 7,49 € mesačne a vyšší balík za 8,99 € mesačne.

Ponuka Apple TV+

Už teraz si môžu diváci pustiť veľkú oscarovú nádej Vrahovia mesiaca kvetov s 10 nomináciami a Leonardom DiCapriom a Robertom de Nirom v hlavných úlohách. V najbližších týždňoch pribudne historický veľkofilm Napoleon, ktorý sa môže pochváliť 3 nomináciami na Oscara. Na fanúšikov sci-fi čakajú seriály Nadácia, Monarch: Odkaz monster, Silo, For All Mankind a ďalšie. Prístupné budú tiež napríklad všetky série obľúbeného seriálu The Morning Show s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon, futbalovými fanúšikmi obľúbený Ted Lasso alebo celkom nová vojnová dráma Vládcovia nebies, ktorá nadväzuje na predchádzajúce úspešné seriály Bratstvo neohrozených a Pacifik od producentov Toma Hanksa a Stevena Spielberga. Všetky tituly sú v pôvodnom znení s českými a slovenskými titulkami.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Jeden nezmysel strieda druhý nezmysel. Umelé práčky na peniaze s nulovou pridanou hodnotou. Odpad

Komentáre už nie sú povolené.