Reklama

Antik Sat a Antik TV: Dokumentárny a filmový program vo februári pre všetkých

Počas februára pripravil operátor Antik Telecom pre svojich zákazníkov TV služieb dve ochutnávky. Počas celého mesiaca preto budú klientom sprístupnené dva televízne programy. Konkrétne pôjde o dokumentárny Love Nature (iba v HD) a filmový a seriálový AMC. Prístup k obom programom budú mať ako klienti internetovej Antik TV, satelitnej Antik Sat, tak aj IPTV Tango TV a to bez ohľadu na to, aký programový balík majú predplatený.
Pokračovanie nižšie:

Love Nature prináša vo vysielaní dokumentárne programy so zameraním na prírodu. Vysielanie je dostupné v českom jazyku. Kanál je dostupný bežne pre predplatiteľov balíkov Základný balík (HD), Prémiový balík (4K), Antik TV balík (HD aj 4K), Antik Sat Pohoda (HD) a Antik Sat Všetko (HD).

AMC sa vo vysielaní zameriava na filmy a seriály. Bežne je program k dispozícii v HD kvalite v balíkoch Základný balík, Antik TV balík, Antik Sat Pohoda a Antik Sat Všetko.

Aktuálny program nielen staníc AMC či Love Nature môžete nájsť v sekcii TV program.

Kompletnú ponuku služby Antik TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT. Ponuka satelitnej služby je dostupná zase v sekcii Frekvencie.

Technické parametre pre príjem AMC HD :
Družica: Eutelsat 16A (16.0°E)
Frekvencia: 11055 MHz
Polarizácia: V
FEC: 4/5
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: QPSK
Názov: AMC HD
Provider: A1 Broadcasting
Video formát: HEVC
Kódovanie: 0B00 (Conax)

PIDy:
Video PID: 1101
Audio PID: 1102
Audio stopy: 1102 cze (AAC), 1103 qaa (AAC)
PCR PID: 1101
PMT PID: 1100
TSID: 30400
0NID: 0366
SID: 1151
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Technické parametre pre príjem Love Nature HD :
Družica: Eutelsat 16A (16.0°E)
Frekvencia: 11471 MHz
Polarizácia: V
FEC: 5/6
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Love Nature HD
Provider: A1 Broadcasting
Video formát: MPEG-4
Kódovanie: 0B00 (Conax)

PIDy:
Video PID: 2101
Audio PID: 2102
Audio stopy: 2102 cze (MPEG)
PCR PID: 2101
PMT PID: 2100
TSID: 50200
0NID: 0366
SID: 0611
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Antik ma dobry obraz, normalne ceny a racionalne portfolio tv stanic 😀

  2. Kvalita obrazu OTT ANTIK TV zavisi od rychlosti internetu ale aj pouziteho zabrazovaca. U mna je pri rychlosti netu 15 Mbps na 50″ placke s Dongle R4K s verziou app v. 2.0.1 obraz vyborny.

    1. Ten archív neviem do kedy vydrží, Markíza má od Mája blokovať pretáčanie reklamy a JOJ od Júna, alebo od apríla teraz neviem presne…

    2. To sa týka samozrejme všetkých operátorov s archívom, nie len ANTIK, len čoskoro bude na Slovensku archív ako taký vo všeobecnosti nepoužiteľný…

    3. A kto ti kaze sledovat archiv podpriemernyh tv stanic, ktore svoje relacie prerusuju reklamou…Mam zaplateny Antiksat paket Film / Cinemax HD, Cinemax 2HD, HBO HD, HBO 2HD, HBO 3HD/. Filmy reklamou prerusovane niesu…Ku baliku je gratis OTT HBO Max a tam takisto o reklamach pocas filmu ani nechyrovat . Takze ak chcem archiv trebars od pay-tv DIGI SK, tak si relaciu Time-Shift nahram a pozriem kedy chcem bez reklam 😀

  3. Pozdravujem mám ANTIK sat.lacny a dobrý ďakujem som spokojný.

  4. @ Zákazník 05.02.2024 o 22:36 :

    Zbytečné tímto odpadem zatentovávat vlastní kapacitu když tam do včilška chybí např. JOJ 24 a Arcadia, Film+ s RTVS 24 sú jen v SD. Jsou rozhodně kvalitnější stanice o zvířatech než nějaký Animal Planet a na tom Travel Channel není lautr nic o cestování oproti Arcadia nebo Travel XP. za mne z celé skupiny Discovery mají hodnotu maximálně jen ty Eurosporty a kromě tech Eurosportů bohatě stačí jen v internetové TV.

    Viasat Nature je kvalitnější než ten animal a ten na 16°E je zrovna tak jakote Travel XP a jen se dohodnou na sdílení těchto stanic s jiným operátorem jako nedávno s Chorvaty na to History HD.

    Ty tri stanice od Viasat a Travel XP s BBC Earth v satelitní nabídce opravdu dle mne velmi chybí.

    1. Zdenku to čo píšeš o svojich preferenciách je vysoko individuálne. Ja zasa poznám ľudí, ktorí majú Travel XP a nepáči sa im. To že ty chceš mať správy v HD je zrejme pre ANTIK plytvaním kapacity (Rtvs24 HD dostávajú zdarma). Keďže už nemajú s kým zdieľať kapacitu musia dobre porozmýšľať čo na družici budú vysielať. Ja skôr očakávam, že ANTIK bude viac presadzovať streaming než satelit, lebo satelit je nákladnejší a pôjdu cestou Fotelky.

    2. Nie všade je dostatočný internet na streaming, a veľká časť klientov ANTIK SAT má vlastný SAT prijímač s kartou…

    3. A má samozrejme len základ, = typ dôchodcovia, čo im stačí RTVS + JOJ + Markíza, čo tam prešli od Skylink, po neustálom zvyšovaní poplatkov…

  5. Stanice Animal Planet HD a Travel Channel HD byly opětovně spuštěné na na albánské kapacitě ale pro A1 pro slovenský trh Antik SAT

Komentáre už nie sú povolené.