Reklama

V DVB-T2 je šírený aktuálne zadarmo dokumentárny kanál

Od druhého dňa nového roka 2024 je možné prijímať dočasne nekódovane (FTA), prostredníctvom antény, vysielanie dokumentárneho kanálu Viasat Nature (SD/MPEG-4). Vysielanie je k dispozícii divákom prostredníctvom štvrtého celoplošného DVB-T2 multiplexu (MUX 4), ktorého je stanica bežne súčasťou. Dostupné sú dve audio stopy – česká a maďarská. Obe sú vo formáte AAC.
Pokračovanie nižšie:

Kanál Viasat Nature je štandardne v DVB-T2 kódovaný systémami Irdeto a CryptoGuard. Prístup k nemu tak majú bežne iba predplatitelia terestriálnej platformy Plustelka s aktivovaným balíčkom Plustelka Štandard.

Hlavnou januárovou premiérou na Viasat Nature bude od utorka 9. januára 2024 nový dokumentárny seriál Zem z vesmíru, ktorý ponúkne neuveriteľné zábery z viac ako 20 rôznych satelitov od národných vesmírnych agentúr a súkromných spoločností, a to bez ohľadu na počet. Štáb natáčal aj na povrchu planéty, po celom svete, od Japonska až po Botswanu. Zábery boli natáčané presne v tom istom čase, ako satelity preleteli nad hlavami filmárov. Tieto zábery odhaľujú nové druhy zvierat, nezvyčajné krajiny a iný pohľad na klimatické zmeny. Kompletný program nielen Viasat Nature je dostupný v sekcii TV program.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Už tešíme na neuveriteľné zábery z viac ako 20 rôznych satelitov….

  2. Naozaj odvaha a hlavne veľká drzosť brať peniaze za stanicu v SD rozlíšení…

    1. Radšej by mali zlepšiť dostupnosť signálu pre 4. MUX.

    2. @Berezum

      Nem majú čas, lebo testujú 5G Broadcast ! ! !

  3. Rada by som pozrela,ale keďže Brezno nema Mux 4 mam smolu,sme mimo terajšieho pokrytia.

  4. Najprv treba na všetky vysielače dať všetky muxy a potom si zaplatíme. Ale nie hrabať peniaze za komplet a na anténe chytíme len polku pr. Bojnice chýba mux1. A výkon mux 4 ako detská vysielačka. Hlavne že blaváci majú 50kw a všetky muxy na ostatných kašleme že? Učni z towercomu.

  5. Merry : „Brezno – Mux 4“ : Momentálne nie je zaradené rozširovanie tohto vysielača medzi priority, avšak tento podnet je dlhodobo evidovaný v požiadavkách na rozšírenie pokrytie MUX 4 ako aj iné lokality. Predpokladáme, že o rozširovaní sa bude znovu rozhodovať v priebehu roka, čiže doplnenie MUX 4 nie je vylúčené . Myslel som si , že všetky multiplexy su aktivne na celom Slovensku a aha ho , nie je to tak .

  6. Unás platia takú SD mazanicu véd ceské Co unás platené cesku idú volne. a markózu a hnoj mi nepozeráme tak aká ponuka je tam hovno celé

Komentáre už nie sú povolené.