Reklama

Telekom a DIGI TV rozšírili ponuky TV služieb o novú športovú stanicu Premier Sport 3

Televízne platformy patriace do skupiny Slovak Telekomu (Magio TV, Magio Sat, DIGI TV) rozšírili dnes svoje ponuky o nový športový program Premier Sport 3. Vysielanie je dostupné pre divákov vo vysokom rozlíšení (HD). Okrem toho došlo podľa zistení SatelitnáTV.sk k presunu niekoľkých staníc v kanálovej mape Magio Sat.
Pokračovanie nižšie:

Kanál Premier Sport 3 odštartoval oficiálne 1. januára 2024 v skorých ranných hodinách. Vo vysielaní ponúkne športové prenosy z kompletnej sezóny turnajov ATP tour. Kanál môže odvysielať až deväť turnajov ATP Masters 1000, 13 turnajov ATP 500 a 36 turnajov ATP 250, v závere sezóny nebude chýbať tiež Nitto ATP Finals a Next Gen. Program prevádzkuje česká spoločnosť O2 TV v spolupráci s operátorom Telly, ktorý kúpil vysielacie práva na tenisové turnaje ATP pre Slovensko a Českú republiku. Aktuálny program stanice je dostupný v sekcii TV program.

Klienti DIGI TV (satelit a káblovka) majú prístup k Premier sport 3 HD od základného balíka Premium. Zákazníci internetovej televízie nájdu Premier sport 3 HD v Extra balíku Premium šport. Užívatelia Magio TV (IPTV a OTT) a Magio Sat budú mať k programu prístup od balíka L. Okrem toho je aj súčasťou Magio TV Štart Extra, ktorý ponúka operátor pre užívateľov mobilných paušálov.

Užívatelia dodávaných satelitných boxov Magio Sat a DIGI TV, ako aj bezkartových CA modulov so zapnutou funkciou automatického prelaďovania, nájdu program na predvoľbách 28 (DIGI TV) a 61 (Magio Sat). Klienti so staršími modulmi od DIGI TV si môžu program naladiť z frekvencie 12 245 MHz. Detailnejšie technické parametre sú na konci správy.

Presuny staníc v kanálovej mape Magio Sat

Po pridaní Premier Sport 3 HD došlo v kanálovej mape satelitnej služby Magio Sat k presunu štyroch staníc na nové predvoľby. O jednu pozíciu nižšie sa presunuli CNN Prima News HD, Premier Sport 1 SK HD, Premier Sport 2 SK HD a Strike TV.

Zmeny poradia kanálov v kanálovej mape služby Magio Sat:

Názov stanicePôvodná pozíciaNová pozícia
CNN Prima News HD5857
PREMIER SPORT 2 SK HD6160
PREMIER SPORT 1 SK HD6059
Strike TV5958
Premier Sport 3 HD61

Technické parametre pre príjem Premier Sport 3 HD :
Družica: Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
Frekvencia: 12245 MHz
Polarizácia: H
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Premier Sport 3 HD
Provider: Slovak Telekom
Video formát: MPEG-4
Kódovanie: 1882 (Nagravision), 1886 (Nagravision)
Programová pozícia: 28 (DIGI TV), 61 (Magio Sat)

PIDy:
Video PID: 2802
Audio PID: 2803
Audio stopy: 2803 cze (AAC), 2804 eng (AAC)
PCR PID: 2802
PMT PID: 2801
TSID: 2804
0NID: 0187
SID: 4028
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Asi dneska mám 1 apríl, Telekom robí debila zo mna 😀 . Tento Tv kanál nie je súčasťou objednaných balíkov alebo platnosť balíka vypršala. Ak si želáte kanál sledovať, prosím zavolajte na tel. č …….. tak teraz čo je? Mám zaplatenú balík : mágio televízia XL – a nič. NO, ALE AJ SRANDA MUSÍ BYŤ 😀 😀 😀 .

    1. Už som reštartoval, aj továrenské nastavenie robil a nič.

  2. Volal som na technickú podporu a povedali mi, že najneskôr zajtra už bude fungova. Reštart a ani továrenské nastavenie nepomôže.

  3. Na Digi TV mi to ide od balíka PREMIUM nič som nemusel robiť hneď to nabehlo teraz som to skúšal.

  4. to mate jedno ci to teraz ide alebo nie… teraz dva tyzdne su vsetci tenisti resp ti co sa tam kvalifikovali na australian open a ten ide na eurosporte… premier sport 3 je momentalne uplne zbytocny

    1. Nasiel som stranku kde sa da vsetko pozerat nepotrebujem tanier ani antenu staci mi net a je to zadarmo ale nazov sem pre istotu stranky nenapisem.

    2. Vectra – čo všetko tým myslíš? Všetok tenis, či všetky programy?

    3. Akože skúšal som už aj ja všeličo zadarmo nájsť na iných stránkach a výsledok vždy ten istý, mizerná kvalita. Ak chcem pozerať športy (a nielen tie), radšej si zaplatím a nerozčuľujem sa nad mazanicou, prípadne chýbajúcim dabingom.

    4. Jano preco stale vypisujes koniny ked ani neovladas sportovu terminologiu…Pretoze Ty sport nesledujes vobec. Nakolko dabing funguje vo filmovej, serialovej alebo dokumentarnej tvorbe. Pri sporte sa jedna o komentovanie a sportovy komentar s rôznou jazykovou stopou…
      Na sport je leader cez sat tv DIGI SK. Ohladne OTT je sportova kvalita Magio TV s balikom Sport Extra. Filmova spica je Antiksat s balikom Film…Financne najvyhodnejsia platforma ohladne OTT je Antik TV v tom pripade, ak mas internetove pripojenie s rychlostou min. 15Mbps.
      Skylink je najpredrazenejsia ludova platforma pre vsetkych ale zaroven pre nikoho skuseneho…

    5. Jano, radšej píš pravdu a nie stále „Akože“ z Prešova 😀

  5. MagioSat – zrusene boli pozicie po vypnutych kanaloch Discovery Science a DTX.

  6. The channel must be moved to the package Thor 5 – T2 So that it is easy to pick up

  7. Lebo Rebel už ukončil vysielanie cez satelit a majiteľ programu sa rozhodol ho vysielať iba cez IPTV a OTT platformy.
    Asi je to pre nich lacnejšie ako vysielať z Astry zdarma do Európy.

  8. Premier sport 3 navyše nemá EPG, asi to zrejme zajtra doplnia snáď, na IPTV to vyzerá tak, že je aj archív na Premier sport 3.

Komentáre už nie sú povolené.